Το Geekbench “αποκαλύπτει” το Asus ROG Phone 7D με SnapDragon 8Gen2

Το Asus ROG Phone 7D θα είναι η πιο πρόσφατη gaming προσθήκη στη σειρά ROG Phone και φαίνεται ότι θα είναι αρκετά δυνατό. Το κινητό υποβλήθηκε πρόσφατα σε δοκιμή στο Geekbench 6, όπου σημείωσε εντυπωσιακά 2.012 πόντους μονού πυρήνα και 5.697 πόντους πολλαπλών πυρήνων.

Το ROG Phone 7D είναι εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 και μνήμη RAM 16GB, καθιστώντας το ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα της αγοράς. Έρχεται επίσης με το Android 13, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση στις πιο πρόσφατες λειτουργίες και ενημερώσεις.

Asus ROG Phone 2

Η Asus αναμένεται να κυκλοφορήσει τρεις παραλλαγές του ROG Phone 7 – το ROG Phone 7, το ROG Phone 7D και το ROG Phone 7 Ultimate. Το ROG Phone 7 Ultimate αναμένεται να έρθει με 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου, καθιστώντας το την πιο ισχυρή και φυσικά ακριβή παραλλαγή από τις τρεις.

Το ROG Phone 7D αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2023 (Ιούλιος-Σεπτέμβριος). Με τις εντυπωσιακές προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται ότι το ROG Phone 7D θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους gamers και τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Huawei Mate 40