Gaming laptop με i7-10750h, Nvidia RTX 3060, 16GB RAM και οθόνη 144Hz σε τιμή όνειρο…

Με τις τιμές των laptop να έχουν πάρει την άνω βόλτα, όπως και οι τιμές στις κάρτες γραφικών, όταν πέσαμε πάνω στο ThundeRobot 911 Plus μείναμε άφωνοι. Το συγκεκριμένο laptop με τιμή κοντά στα €1073 έχει ένα τρομερό πακέτο χαρακτηριστικών που “ζαλίζει”.

thunderobot laptop i7-10750h

Πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό του έχουμε τον κορυφαίο i7-10750h ο οποίος συνοδεύεται από τη νέα RTX 3060 της Nvidia. Τα 16GB μνήμης RAM σε συνδυασμό με τον 512GB nvme δίσκο επιβεβαιώνουν πως δεν έχουν γίνει εκπτώσεις πουθενά. Όσον αφορά την οθόνη, έχουμε μία IPS, στις 17.3 ίντσες, η οποία έχει ανάλυση Full HD και ρυθμό ανανέωσης 144Hz! Θέλοντας να συμβαδίσει με τις τάσεις της εποχής το laptop έχει RGB πληκτρολόγιο με 16 διαφορετικά preset φωτισμού. Τέλος, ο συγκεκριμένος φορητός υπολογιστής έχει πολύ λεπτό σώμα, πράγμα που ίσως τον κάνει βολικό στη μεταφορά.

Όπως θα καταλάβατε η αναλογία χαρακτηριστικών – τιμής είναι σε τρομερά επίπεδα. Το Thunderobot 911 Plus κατάφερε αυτό που δεν έχει καταφέρει κανένα άλλο laptop. Ωστόσο, δεν είμαστε σε θέση να προτείνουμε την αγορά του. Μένει να δούμε κάποιο επεξηγηματικό review και να διαβάσουμε σχόλια από χρήστες που το έλαβαν στα χέρια τους. Η θερμική συμπεριφορά της συσκευής είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για ένα laptop. Η εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο κατασκευαστή είναι δύσκολη, χωρίς τα κατάλληλη διαπιστευτήρια.

Asus ZenFone 8 Android