Διαρροή χαρακτηριστικών για το Samsung Galaxy Z Flip4

Μπορεί να απέχουμε αρκετούς μήνες από την κυκλοφορία του Galaxy Z Flip4, ωστόσο μετά και την τελευταία διαρροή λίγα μένουν άγνωστα για αυτό. Η εμφάνιση της συσκευής όπως θα δείτε και στην εικόνα δεν παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές, όμως στο εσωτερικό έχουμε αρκετές.

Διαρροή Samsung Galaxy Z Flip4

Όπως είναι λογικό η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με το Snapdragon 8+ Gen 1, συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη έχει μέγεθος 6.7″ και ανανεώνεται στα 120Hz. Η εξωτερική οθόνη μεγάλωσε 0.2″ και πλέον έχει μέγεθος 2.1″. Δίπλα σε αυτή θα βρίσκονται ο κύριος αισθητήρας των 12MP μαζί με ακόμη έναν 12MP ultrawide. Στο εσωτερικό, η selfie κάμερα είναι στα 10MP.

Τέλος, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μπαταρία 3,700mAh, η οποία θα φορτίζει στα 25W, ή ασύρματα στα 10W. Σίγουρα σε αυτόν τον τομέα θα περιμέναμε κάτι καλύτερο αλλά φαίνεται πως η φύση της συσκευής κάνει τη ζωή των μηχανικών δυσκολότερη.

Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά για τα foldables της Samsung (πως να μην είναι άλλωστε με όσα ποσά δαπανήθηκαν για την προώθησή τους) μένει να δούμε ποια θα είναι η πορεία των συσκευών Z για το 2022.