500€ κάτω η τιμή του Samsung Galaxy Z Flip 4 στην Ελλάδα μέσα σε 1 μήνα

Το Samsung Galaxy Z Flip 4 όπως φαίνεται δεν τα πήγε και τόσο καλά, όσο ιδανικά θα ήθελε η Samsung και αυτό αποτυπώνεται χωρίς καμία αμφιβολία από την τιμή του που καθημερινά πέφτει σαν μετοχή φούσκα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το Z Flip4 της Samsung δεν αξίζει, αλλά πως το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα το απέρριψε σε μεγάλο βαθμό.

z flip 4 προσφορά

Ξεκίνησε με τιμή περίπου στα 1200€ αρχές Αυγούστου και σήμερα, ένα μήνα μετά, κοστίζει 712€ στο bestprice για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Αυτό που μας κάνει εντύπωση πιο πολύ δεν είναι η πτώση της τιμής, αλλά το περιθώριο κέρδους που έχει η Samsung, καθώς ακόμα και στα 712€ το περιθώριο κέρδους σίγουρα παραμένει μεγάλο, αλλά όχι τεράστιο όπως αρχικά είχε υπολογίσει η εταιρεία.

Όλα τα κινητά της Samsung.

Αναμένουμε με περιέργεια να δούμε πόσο ακόμα μπορεί να μειωθεί η τιμή μίας συσκευής που σχεδόν μόλις ανακοινώθηκε. Όπως φαίνεται οι Έλληνες δεν είναι έτοιμοι ακόμα για μία συσκευή που κοιτάει τόσο μπροστά στο μέλλον και που φυσικά κοστίζει τόσα πολλά σε μία περίοδο κρίσης, ιδιαίτερα για την χώρα μας που έχει από τους πιο χαμηλούς μισθούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ταυτόχρονα σχεδόν το πιο ακριβό ρεύμα.

Asus ZenFone 8 Android