Ο JerryRigEverything αποκαλύπτει κάτι εκπληκτικό στο Tear-Down του Samsung Galaxy S23 Ultra

Ο JerryRigEverything, ο δημοφιλής YouTuber γνωστός για τις δοκιμές αντοχής των gadget, μόλις κυκλοφόρησε ένα tear-down βίντεο του Samsung Galaxy S23 Ultra. Στο βίντεο, αποκάλυψε ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό: μια αφαιρούμενη μπαταρία!

Πρόκειται για μια απόκλιση από την τάση των μη αφαιρούμενων μπαταριών στα smartphones που επικρατεί εδώ και αρκετά χρόνια. Με μια αφαιρούμενη μπαταρία, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν την μπαταρία χωρίς να χρειάζεται να πάνε το τηλέφωνο σε κέντρο επισκευών, αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια τους.

Συνολικά, η ανακάλυψη μιας αφαιρούμενης μπαταρίας στο Samsung Galaxy S23 Ultra είναι μια ευπρόσδεκτη έκπληξη. Παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο της συντήρησης του τηλεφώνου και θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβάλει μακροπρόθεσμα στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων.

Είναι αρκετά σημαντικό τώρα που βλέπουμε να αυξάνεται η υποστήριξη αρκετών συσκευών με ενημερώσεις, που μεταφράζεται σε πιο μεγάλη διάρκεια ζωής μίας συσκευής, ότι οι χρήστες μπορούν λίγο πιο εύκολα να συντηρήσουν την συσκευή τους.

Galaxy S23 Ultra μπαταρία

Να τονίσουμε πως η μπαταρία δεν είναι αφαιρούμενη με την κυριολεκτική έννοια, όπως βλέπαμε σε πιο παλιά κινητά, αλλά έχει γίνει πολύ πιο εύκολη η διαδικασία. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως η συσκευή είναι αδιάβροχη και η αφαίρεση του πίσω καλύμματος δεν είναι και ότι καλύτερο.

Asus ZenFone 8 Android