Το Galaxy S22 κάνει την πρώτη εμφάνισή του σε φωτογραφία

Με την ημερομηνία κυκλοφορία της σειράς Galaxy S22 να πλησιάζει, η φημολογία έχει ήδη αρχίσει να φουντώνει. Πριν λίγες ώρες ήρθε στην επιφάνεια η πρώτη φωτογραφία του Galaxy S22, η οποία μαρτυρά τις πρώτες πληροφορίες για την εμφάνισή του.

Galaxy S22 διαρροή

Από ότι φαίνεται η σχεδιαστική γραμμή του S21 διατηρείται, με την Samsung να προχωρά σε αντικατάσταση της ματ υφής στο πίσω μέρος της συσκευής, με μία πιο glossy επίστρωση. Το camera island διατηρείται στην πάνω αριστερή γωνία, και για ακόμη μία φορά δένει με το πλαίσιο της συσκευής.

Παράλληλα πριν λίγες ώρες «ανέβηκαν» και οι σελίδες υποστήριξης για τα μοντέλα της σειράς S22 στο Samsung.com. Οι κωδικές ονομασίες των συσκευών είναι SM-S901U, SM-S906U και SM-S908U.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα οι φήμες αναφέρουν πως οι συσκευές που θα φτάσουν στην Ευρώπη θα έχουν τον Exynos 2200 έναντι του Snapdragon 8 Gen 1 που θα γίνει διαθέσιμος σε ΗΠΑ και Κορέα. Μένει να έχουμε σύντομα την επίσημη επιβεβαίωση.

Με τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής μπορείτε να συγκρίνεται από τώρα το Galaxy S22 στην αποκλειστική μηχανή σύγκρισης κινητών του TechValue!

I can only show you the door...