Δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες οι πωλήσεις του Galaxy S21

Μία νέα έκθεση ήρθε στην επιφάνεια της τελευταίες ημέρες και αφορά τις πωλήσεις των συσκευών της Samsung για το 2021. Σύμφωνα με την έκθεση η Samsung δεν κατάφερε να πιάσει τους στόχους της για το 2021 σε ότι αφορά τις πωλήσεις smartphone.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Ανάμεσα σε πολλές αιτίες για το παραπάνω, είναι φυσικά και η μικρότερη αποδοχή της σειράς Galaxy S21. Οι συσκευές της σειράς έφτασαν τα 25 εκατομμύρια πωλήσεις, χωρίς μάλιστα να υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός από τη σειρά Note. Στο παρελθόν, οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Galaxy S άγγιζαν τα 35 με 40 εκατομμύρια πωλήσεις. Φυσικά για το παραπάνω εννοείται πως έφταιξε και η πανδημία, αφού το Βιετνάμ, μία σημαντική χώρα για την παραγωγή των συσκευών της Samsung, πλήχτηκε σημαντικά.

Συνολικά φέτος η Samsung παρήγαγε 240 εκατομμύρια συσκευές και 60 εκατομμύρια οι συνεργάτες της. Οι περισσότερες πωλήσεις της Samsung προήλθαν, όπως είναι λογικό, από τις σειρές A και M, χωρίς να έχουμε στοιχεία για τα Fold και Flip. Όσον αφορά το 2022, η Samsung σχεδιάζει να φτάσει τις 334 εκατομμύρια αποστολές συσκευών, αυξάνοντας την εσωτερική παραγωγή σε 285 εκατομμύρια.

I can only show you the door...