Με σημαντικές ελλείψεις αναμένεται το Galaxy S21 FE

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια οι συσκευές της Samsung σπάνια ανήκουν ανάμεσα σε αυτές που προτείνουμε προς αγορά. Μία εξαίρεση αποτελεί η σειρά FE, η οποία προσφέρει «καλά» χαρακτηριστικά σε κάπως πιο λογικές τιμές.

Φέτος, η αποκάλυψη του S21 FE έχει καθυστερήσει, κυρίως λόγω της έλλειψης που υπάρχει στην αγορά των chip. Ωστόσο όλα δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες είχαμε την διαρροή του manual της συσκευής. Μέσα από αυτό πήραμε κάποιες νέες πληροφορίες για την συσκευή.

Αρχικά, το Galaxy S21 FE θα κυκλοφορήσει χωρίς φορτιστή στη συσκευασία του, όπως συμβαίνει και στις ακριβότερες συσκευές. Παράλληλα, το S21 FE έχασε την υποδοχή των 3.5mm ενώ ταυτόχρονα δεν διαθέτει θύρα επέκτασης μνήμης για κάρτες microSD. Μέσα από το εγχειρίδιο μάθαμε πως η συσκευή θα διαθέτει πιστοποίηση IP68, οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση, Dolby Atmos και άλλα.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, οι φήμες κάνουν λόγο για κυκλοφορία με Snapdragon 888 και Exynos 2100, ανάλογα την αγορά. Η μνήμη RAM είναι στα 6GB ή στα 8GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινά από τα 128GB. Τέλος, η 4.500mAh μπαταρία, φορτίζει στα 25W με fast charging. Εμείς, αναμένουμε με ενδιαφέρον την τελική τιμή της συσκευής, αλλά και το αν στην Ευρώπη θα έρθει η έκδοση με Snapdragon.

I can only show you the door...

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031