Δεν θα κυκλοφορήσει παντού με Snapdragon το Samsung Galaxy S21 FE 5G

Λίγες ημέρες πέρασαν από την επίσημη αποκάλυψη του πολυσυζητημένου Galaxy S21 FE 5G και αυτό έχει γίνει σημείο συζήτησης. Η marketing μηχανή της Samsung εργάζεται ακατάπαυστα με διαφημίσεις να κατακλύζουν τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στην τηλεόραση.

Ενώ εμείς ήδη σχολιάσαμε την συσκευή, αναφέροντας τον λόγο που αυτή δεν είναι ένα Xiaomi Killer, η Samsung μας είχε κρύψει και άλλα. Πέρα από την εξωφρενική τιμή, μάθαμε πως οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να προσέξουν μία επιπλέον παράμετρο.

Μπορεί η Samsung να ανέφερε πως η συσκευή θα φέρει το ίδιο chipset με το Galaxy S21, ωστόσο ποτέ δεν διευκρίνισε πως αυτό σημαίνει πως θα έχει αποκλειστικά τον Snapdragon 888. Έτσι, όταν ένα κατάστημα στην Αυστραλία ανέβασε την καταχώρηση του S21 FE με τον Exynos 2100 στα χαρακτηριστικά, δημιουργήθηκε σύγχυση. Η Samsung ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση, όμως φαίνεται πλέον πως σίγουρα το S21 FE θα έρθει σε κάποιες αγορές με Exynos chipset.

Μένει να επιβεβαιώσουμε τι θα συμβεί και στην Ελληνική αγορά, όχι όμως πως θα αλλάξει κάτι, όσο η τιμή της συσκευής ξεκινά από τα €749.

I can only show you the door...