Galaxy S21: Διακόπτεται η διάθεση του Android 12 update

Στην απόφαση να παγώσει την διάθεση της αναβάθμισης σε One UI 4.0 για την σειρά Galaxy S21 προχώρησε η Samsung. Η συγκεκριμένη ενημέρωση είχε γίνει διαθέσιμη πριν λίγες εβδομάδες, όμως ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε σε συσκευές στη Νότια Κορέα οδήγησε την Samsung να βάλει φρένο στην αναβάθμιση.

Samsung Galaxy S21

Το πρόβλημα έχει να κάνει με τη συμβατότητα κάποιων εφαρμογών με την κορυφαία σειρά συσκευών της Samsung και οφείλεται σε ένα “bug” του Google Play. Σύμφωνα με ένα post που εμφανίστηκε στο Samsung community, η Samsung δεν μπορεί να λύσει μόνη της το συγκεκριμένο ζήτημα. Θα χρειαστεί να επέμβει και η Google και μέχρι οι 2 εταιρίες να βρουν τα αίτια του προβλήματος, οι συσκευές της σειράς S21 δεν θα μπορούν να περάσουν στην επόμενη έκδοση του Android. Μάλιστα, ακόμη δεν είναι γνωστό αν το bug επηρεάζει και συσκευές εκτός Κορέας, όμως και μόνο η ανησυχία για κάτι τέτοιο ήταν αρκετή για να σταματήσει η διάθεση του One UI 4.0 update.

Φυσικά, η ζημιά είναι αρκετά υπολογίσιμη, αφού η παρουσίαση του Galaxy S22 πλησιάζει και η Samsung δεν θα ήθελε να υπάρχει αρνητικό κλίμα γύρω από τις συσκευές της…

I can only show you the door...