Το Galaxy S20 η μοναδική ναυαρχίδα για το 2020 με μικρό μέγεθος αλλά…

Τι πρέπει να γνωρίζεις:

  • Το Samsung Galaxy S20 είναι η μοναδική ναυαρχίδα μέχρι στιγμής για το 2020 που έχει πιο μικρό και πρακτικό μέγεθος.
  • Είναι όμως υπερκοστολογημένο με τις τιμές φέτος να είναι ακόμα πιο υψηλές χωρίς λόγο.

Μπορεί ακόμα να μην έχουν πει την τελευταία τους λέξη όλες οι εταιρίες, αλλά το Galaxy S20 είναι η μοναδική ναυαρχίδα για το 2020 μέχρι στιγμής που διατηρεί λογικό μέγεθος. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που αναζητούν ένα αξιόλογο κινητό με πιο εργονομική σχεδίαση όπως το Galaxy S20.

Εξάλλου μην ξεχνάμε πως η Samsung κρατάει την ίδια στρατηγική εδώ και χρόνια. Η βασική flagship έκδοση της σειράς Galaxy κάθε χρόνο έχει προσιτό μέγεθος, δηλαδή Galaxy S9, S10 και τώρα το S20. Μία αρκετά έξυπνη τακτική που θα θέλαμε να δούμε από όλες τις εταιρίες. Για παράδειγμα θα μας άρεσε πολύ να δούμε το Xiaomi Mi 10 σε πιο μικρό μέγεθος, αλλά χωρίς να χάσει τα πιο σημαντικά του χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής τα πιο μικρά σε μέγεθος κινητά της Xiaomi πάντα υστερούν. Κάτι στο οποίο δεν υστερεί η Samsung με το παράδειγμα στο παρόν άρθρο να είναι το Galaxy S20. Δυστυχώς όμως κάθε χρόνο οι τιμές της Samsung αυξάνονται συνεχώς με αποτέλεσμα να μην είναι ανταγωνιστικές, δεν είναι όμως το μοναδικό μειονεκτήματα.

3 λόγοι για να απορρίψεις το Galaxy S20

  1. Υψηλή, μη ρεαλιστική και ανταγωνιστική τιμή.
  2. Στην Ευρώπη δεν φοράνε SnapDragon τα S20 όπως γίνεται στην Αμερική…
  3. Τρίτος και τελευταίος λόγος που ίσως φανεί υποκειμενικός είναι το OneUI που συνεχίζει να μην μου αρέσει και παραμένει βαρύ όσο και το touchwiz.