Το Galaxy S10 Lite έλαβε το Android 11 και One UI 3.0

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του Samsung Galaxy S10 Lite αφού η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η συσκευή της κορεατικής εταιρίας έλαβε το πολυπόθητο One UI 3.0 update, το οποίο πατάει πάνω στο Android 11.

Galaxy S10 Lite

Η αναβάθμιση έρχεται μετά από αυτές των σειρών Galaxy S20 και Note 20 και δείχνει πως η Samsung περνάει στην αναβάθμιση των mid range συσκευών της. Το One UI 3.0 update έχει μέγεθος 2GB και φέρει την κωδική ονομασία G770FXXU3DTL1.

Φυσικά, πέρα από τη νέα έκδοση του λειτουργικού, όσοι αναβαθμίσουν θα λάβουν και το Android security patch του Δεκεμβρίου 2020. Η αναβάθμιση ξεκίνησε να δίνεται σταδιακά σε αρκετές χώρες, ανάμεσά τους και η Ισπανία. Αυτό σημαίνει πως η ώρα των ελληνικών συσκευών δεν είναι μακριά. Οι πιο ανυπόμονοι θα “κάψουν” την χειροκίνητη επιλογή Check for Update μέσα στο Software Update μενού των Ρυθμίσεων.

Samsung Android 11 – λίστα συσκευών

Η Samsung φαίνεται να έχει πάρει ζεστά το θέμα των αναβαθμίσεων σε νέες εκδόσεις Android. Το παραπάνω, την τοποθετεί ανάμεσα στις πιο γρήγορες εταιρίες, όσον αφορά την διάθεση των ενημερώσεων. Συγκεκριμένα το S10 Lite είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή, αφού φέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του S10, σε χαμηλότερη τιμή, συνδυάζοντάς τα με Snapdragon S855 και όχι με Exynos! Τώρα με το One UI 3.0 η συσκευή θα έχει όχι μόνο φρεσκαρισμένη εμφάνιση, αλλά και νέες λειτουργίες

OnePlus Nord Android