Το Samsung Galaxy S10 Lite διαρρέει με SnapDragon 855 και μπαταρία 4.370mAh

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από την ανακοίνωση της σειράς S10, αλλά αυτό δεν πτοεί της Samsung από το να ανακοινώσει ακόμα ένα S10, το S10 Lite όπως όλα δείχνουν. Το πιο σημαντικό από όλα για εμάς στο TechValue είναι φυσικά η τιμή για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμα. Η ονομασία του όμως και η κατάταξη του σε μία όχι και τόσο καινούργια σειρά σίγουρα μας προϊδεάζουν για μία ανταγωνιστική τιμή.

Το Galaxy S10 Lite που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα διέρρευσε μέσα από το Geekbench. Με χαρακτηριστικά όπως SnapDragon 855, 8GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android στην τελευταία έκδοση 10.

Σειρά S10

Η πιο πρόσφατη διαρροή όμως αποκαλύπτει περισσότερα χαρακτηριστικά. Θα έχει μεγάλη μπαταρία 4370mAh που μάλλον θα μεταφραστεί και σε μεγάλο μέγεθος οθόνης. Οι φήμες μέχρι στιγμής λένε για οθόνη 6.7″ Super AMOLED ανάλυσης FHD+.

Τέλος, κομβικό σημείο για να μπορώ να προτείνω ακόμα πιο εύκολα ένα τέτοιο κινητό θα είναι το chipset. Δυστυχώς όλα τα μοντέλα της σειράς S10 φοράνε SnapDragon chipset μόνο για την αγορά της Αμερικής και στην Ευρώπη ήρθαν με Exynos. Αν συμβεί το ίδιο με το S10 Lite δεν θα είναι για εμένα εύκολο να το προτείνω.

Asus ZenFone 8 Android