Κάποια Samsung Galaxy M31 γίνονται brick μετά το τελευταίο update

Ανεβαίνει ο αριθμός των χρηστών που αναφέρουν στο Twitter πως τα Galaxy M31 τους γίνονται brick μετά το τελευταίο updates. Το παραπάνω είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού συμβαίνει στην Ινδία, με την χώρα να αντιμετωπίζει την πανδημία του COVID-19, επομένως η επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων είναι απαραίτητη. Πολλές περιοχές μάλιστα είναι τελείως αποκλεισμένες, κάτι που ίσως κρατήσει παραπάνω από 2 εβδομάδες.

Galaxy M31 πρόβλημα μετά το update

Όλα ξεκίνησαν όταν η Samsung διέθεσε μαζικά το security update του Απριλίου στις Galaxy M31 συσκευές της. Τότε εμφανίστηκαν αρκετοί κάτοχοι του συγκεκριμένου μοντέλου που ανέφεραν προβλήματα με την εγκατάσταση της αναβάθμισης, αλλά και bricked συσκευές. Από ότι φαίνεται για την ώρα ο πιο ασφαλής τρόπος να γίνει το update είναι μέσω φλασαρίσματος από υπολογιστή, ωστόσο ίσως και αυτό να μην είναι 100% ασφαλές.

Galaxy M31 πρόβλημα μετά το update

Η ίδια η Samsung δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση, όμως πρέπει να δράσει γρήγορα, πριν αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των bricked συσκευών. Αυτό ίσως να γίνει με απόσυρση του τελευταίου update, μέχρι να βρεθεί η ρίζα του προβλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η Samsung ήταν ξανά απρόσεκτη πρόσφατα, πριν λίγες εβδομάδες, με την κυκλοφορία λάθους Android 10 update για το Galaxy A70, που είχε ως αποτέλεσμα bricked συσκευές.

OnePlus Nord Android