Το Samsung Galaxy J7 2017 παίρνει την δεύτερη μεγάλη αναβάθμιση

Η Samsung φέρθηκε σε όλα τα κινητά μεσαίας κατηγορίας σαν να ήταν ναυαρχίδες ή ακόμα καλύτερα Pixel. Αυτό γιατί σχεδόν όλες οι συσκευές της από το 2017 πλέον έχουν αναβαθμιστεί σε Android Pie 9.0. Το πιο πρόσφατο κινητό που αναβαθμίστηκε ήταν το Galaxy J7 2017 και ξεκίνησε να αναβαθμίζεται πριν περίπου μία βδομάδα.

J7 2017 Android Pie

Μετά την αναβάθμιση το J7 2017 εκτός από Pie έχει το νέο One UI της Samsung και νέες δυνατότητες όπως Dark Mode!

Προφανώς και πρόκειται για ξεπερασμένα πλέον κινητά που θα άξιζε να αγοραστούν μόνο μεταχειρισμένα το πολύ 50€. Όμως είναι αρκετά θετικό για την Samsung να βλέπουμε να φροντίζει έτσι τα οικονομικά της κινητά. Κάποτε και η LG φρόντιζε έτσι ακριβώς τα κινητά της, αλλά ο “ανταγωνισμός την έδιωξε από την αγορά” και πλέον οι αναβαθμίσεις στα LG είναι σπάνιες.

J7 2017 Android Pie

To Galaxy J7 2017 όταν ανακοινώθηκε φορούσε Android Nougat 7.*. Στην συνέχεια αναβαθμίστηκε σε Android Oreo 8.*. Τέλος πήρε την τελευταία αναβάθμιση σε Android Pie 9.0. Δηλαδή πήρε 2 μεγάλες αναβαθμίσεις όπως ένα κινητό με Android One ή και οι πιο αξιόλογες ναυαρχίδες. Παρόλα αυτά πιστεύω πως κάτι τέτοιο έπρεπε να ήταν δεδομένο.

Asus ZenFone 8 Android