Το Samsung Galaxy J7 του 2016 θα πάρει και Android Oreo!

Η Samsung είναι ξεκάθαρο πως “παίζει μπάλα” με στατιστικά και προχωρημένες τεχνικές marketing όσο καμία άλλη εταιρεία. Το αποτέλεσμα αυτών σε αυτή τη περίπτωση είναι αρκετά θετικό, αφού το Galaxy J7 2016 θα πάρει Android Oreo γιατί οι πωλήσεις του ήταν παραπάνω από ικανοποιητικές και οι κάτοχοι του σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

Το J7 2016 για όσους δεν θυμούνται κυκλοφόρησε με Android Marshmallow 6.0, στην συνέχεια πήρε Android Nougat και τώρα ετοιμάζεται για αναβάθμιση σε Android Oreo 8.1. Η αναβάθμιση ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2018, οπότε θα χρειαστεί υπομονή ακόμα!

Galaxy J7 2017 Android Oreo

Με την αναβάθμιση σε Android Oreo είναι πολύ πιθανό να προστεθούν δυνατότητες στο J7 2016 όπως picture-in-picture, η αυτόματη συμπλήρωση κωδικών για εφαρμογές το οποίο με έχει βολέψει, αλλά και βελτιωμένες ειδοποιήσεις. Τέλος αν πάρει και το νέο UI της Samsung θα υποστηρίζει και dual messenger το οποίο δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιούνται 2 λογαριασμοί σε μία εφαρμογή μηνυμάτων.

Asus ZenFone 8 Android