Το Samsung Galaxy A54 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα και 2 επιλογές αποθήκευσης

Το επερχόμενο “προσιτό” smartphone της σειράς A της Samsung, το Samsung Galaxy A54 5G, αποτέλεσε αντικείμενο πολλών φημών. Η πιο πρόσφατη πληροφορία υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο θα έρθει στις παρακάτω χρωματικές επιλογές: Awesome White, Awesome Graphite, Awesome Lime και Awesome Violet.

Εκτός από τις χρωματικές επιλογές, ο αποκαλύφθηκε επίσης ότι το Samsung Galaxy A54 5G θα είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές αποθήκευσης. Μία βασική έκδοση με 8GB RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και μία πιο ακριβή έκδοση με 8GB RAM και 256GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Galaxy A54 Χρώματα

Το τηλέφωνο έχει ήδη εντοπιστεί σε διάφορες βάσεις δεδομένων, όπως οι China Compulsory Certification (3C), Bluetooth SIG και Geekbench, υποδεικνύοντας ότι η κυκλοφορία του επίκειται.

Δυστυχώς, αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με chipset Exynos, που μάλλον θα είναι ο Exynos 1380 και θα διαθέτει οθόνη OLED 6,4″ full-HD+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτει 3 κάμερες στη πλάτη με LED flash και μια ευθυγραμμισμένη στο κέντρο εγκοπή για την selfie κάμερα. Η ρύθμιση της κάμερας αναμένεται να περιλαμβάνει έναν πρωτεύοντα φακό 50 megapixel και έναν ευρυγώνιο αισθητήρα 12 megapixel.

Όλα Τα Κινητά Samsung

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από αυτές τις φήμες σχετικά με το Samsung Galaxy A54 5G. Μέχρι να γίνει μια επίσημη ανακοίνωση, αυτές οι λεπτομέρειες θα πρέπει να λαμβάνονται με επιφύλαξη.

I can only show you the door...