Μόνο στα όνειρα… θα δει 3 χρόνια αναβαθμίσεων το Samsung Galaxy A52;

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είδαν με θετικό μάτι την ανακοίνωση της Samsung για 3 έτη αναβαθμίσεων στις Galaxy S και Fold συσκευές της. Φυσικά πρόκειται για μία αξιέπαινη κίνηση, η οποία θέτει τον πήχη ψηλά και για τις υπόλοιπες εταιρίες.

Μάλιστα, πρόσφατα η εταιρία δήλωσε πως την ίδια αντιμετώπιση θα έχουν και οι συσκευές της σειράς A, αλλά με ένα τεράστιο ΑΛΛΆ. Η ανακοίνωση μοιάζει αστεία, αν αναλογιστεί κανείς πως η μόνη συσκευή της σειράς Α που θα έχει τριετή υποστήριξη είναι το A52 5G. Τι σημαίνει αυτό; Πως τα A52 4G, A42, A32, A10 και Α02s θα ακολουθήσουν την παλιά πολιτική της εταιρίας. Αυτή περιλαμβάνει δύο χρόνια αναβαθμίσεων σε νέες εκδόσεις Android, μαζί με άλλα δύο χρόνια υποστήριξης μέσω security patches. Η ταχύτητα διάθεσης των οποίων φυσικά και δεν θα είναι άμεση.

H Samsung οφείλει άμεσα να ξεκαθαρίσει την θέση της, καθώς είναι άλλο να ανακοινώνεις τριετή υποστήριξη για την σειρά Α και άλλο τριετή υποστήριξη μόνο για μία συσκευή της σειράς Α. Αν η εταιρία έπεσε σε κάποιο επικοινωνιακή γκάφα περιμένουμε να τη διορθώσει σύντομα και φυσικά θα την συγχαρούμε για τη νέα πολιτική, αν τελικώς επεκταθεί σε όλη τη γκάμα συσκευών της σειράς Α.

Πηγή

Asus ZenFone 8 Android