For Honor, απαραίτητη θα είναι η σύνδεση στο internet

Στην Ε3 του 2015, πολλά ήταν τα παιχνίδια που ξεχώρισαν και αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους gamers και άλλα προκάλεσαν ένα μεγάλο κύμα ενθουσιασμού. Ανάμεσά τους υπήρξε ένα παιχνίδι που ονομάζεται For Honor και, όταν έρθει η ώρα να το παίξεις αγαπητέ αναγνώστη, θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε ομάδες δυνατών πολεμιστών που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ανθρωπινή ιστορία και πολιτισμό. Samurai, Vikings ή Knights λοιπόν;

For Honor

For Honor, απαραίτητη θα ειναι η σύνδεση στο internet

13 Δεκεμβρίου 2016 – Δήμητρα Μαριδάκη

Υπάρχουν κάποια νέα σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι της Ubisoft. Στο forum του NeoGaf, επιβεβαιώθηκε πως η σύνδεση στο διαδίκτυο θα είναι απαραίτητη για να παίξει κάποιος το For Honor. Ο UbiJurassic, εκπρόσωπος της κοινότητας της εκδότριας εταιρίας, επισήμανε πως ο τίτλος ακόμα και στο single player κομμάτι θα χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνέτ.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως το For Honor θα είναι μια online εμπειρία. Έτσι θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ συνέχεια για να μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι. Να θυμίσουμε πως ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Φλεβάρη για PS4, Xbox One και PC.

For Honor

For Honor, εσύ ποιους θα διαλέξεις;

5 Σεπτεμβρίου 2016 – Δήμητρα Μαριδάκη

Μέσα σε αυτή τη πληθώρα παιχνιδιών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2017, η Ubisoft προσπαθεί μέσα από μια σειρά trailers να κρατήσει όσο μπορεί το ενδιαφέρον του κοινού για τη πρώτη της προσπάθεια πάνω στο είδος των hack and slash. Τρία trailers, μέσα από τα οποία παρουσιάζονται τρία βασικά classes. Πάμε να δούμε το κάθε ένα ξεχωριστά.

For Honor

Στο πρώτο trailer έχουμε τους πολεμιστές Kensei. Η αρχική τους ονομασία ήταν Oni (δαίμονας στα ελληνικά), αλλά κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του παιχνιδιού μετονομάστηκαν. Όπλο τους είναι το Nodachi, ένα σπαθί με μακριά και βαριά λεπίδα, δηλαδή λίγο μεγαλύτερο από το κλασικό katana που γνωρίζουμε. Είναι σπεσιαλίστες στις πολεμικές τέχνες και ζουν σύμφωνα με το κώδικα Bushido. Όταν φτάσει με το καλό στα χέρια μου, ξέρω ήδη ποιους θα επιλέξω!

Στο επόμενο trailer παρουσιάζονται οι Vikings Raiders. Λίγο πολύ γνωρίζουμε πως η θρυλική στρατιά των Vikings βασίζονταν κυρίως στη δύναμη, λεηλατούσαν και βασικό τους όπλο ήταν το τσεκούρι. Δεν αλλάζει κάτι από όλα αυτά στο For Honor. Η πανοπλία τους είναι αρκετά ελαφριά για να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και, σε συνδυασμό με τη δύναμη τους και το Dane Axe, εξουδετερώνουν με ευκολία τους αντιπάλους.

Για το τέλος, έχουμε τους Wardens. Όλοι οι Ιππότες αποφασίζουν να ενωθούν κάτω από ένα λάβαρο μιας και ήταν σκορπισμένοι για αιώνες, με την πεποίθηση όμως πως οι πρόγονοί τους ήταν αυτοί που έχτισαν όλα τα αρχαία μνημεία. Βασικό όπλο των Ιπποτών είναι το χαρακτηριστικό και κλασικό σπαθί με τη μακριά λεπίδα. Φυσικά, δεν θα υπάρχουν μονό αυτά τα όπλα που είδατε και στα τρία trailers.

Το For Honor θα κυκλοφορήσει στις 14 Φλεβάρη του 2017 για PS4, Xbox One και PC.


For Honor,  ετοιμαστείτε για επικές μάχες

16 Ιουνίου 2016 – Δήμητρα Μαριδάκη

Το For Honor είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στο στυλ μάχης σώμα με σώμα ή αλλιώς melee combat. Σπαθιά, τσεκούρια, katana… ο κακός χαμός! Από πέρυσι μέχρι φέτος, δεν υπήρξαν πολλές πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, ευτυχώς όμως ήρθε η Ε3 2016 και όχι μόνο έχουμε gameplay, αλλά και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Ubisoft, ο ρυθμός μάχης θα είναι με αργούς ρυθμούς, γεμάτος προκλήσεις και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές επιβραβεύσεις. Σημειωτέον, να πούμε πως το For Honor είναι η πρώτη προσπάθεια της Ubisoft πάνω στο είδος των hack and slash παιχνιδιών. Στα τρία trailers παρακάτω θα δείτε ένα 15′ gameplay video με Vikings εναντίον Samurai, ένα gameplay walkthrough με μια αποστολή των Vikings και το Story Campaign Cinematic. Να θυμίσουμε πως, πέρυσι στην Ε3, η Ubisoft είχε παρουσιάσει το For Honor ως multiplayer παιχνίδι, αλλά εν τέλει αποφάσισε να προσθέσει και single player.

Πότε θα κυκλοφορήσει όμως; Η μέρα που επέλεξαν το κάνει ακόμα πιο υπέροχο, αν και θα αργήσει κάπως. Υπομονή μέχρι το 2017,λοιπόν, την ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας και παντού θα βλέπετε καρδούλες. Ω ναι! 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα κυκλοφορήσει το For Honor για PS4, Xbox One και PC.