Football Manager 2017, παρουσίαση των χαρακτηριστικών

Λίγο πολύ όλοι έχουμε πει ”ένα ακόμα ματς και μετά το σώζω”. Τι κάνεις, όμως, όταν είσαι στην μέση της σεζόν και είσαι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και νιώθεις την καυτή ανάσα των αντιπάλων σου; Για πολλούς, το Football Manager δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Ειδικά για τους μυημένους και για αυτούς που παίζουν χρόνια είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Κάθε νέος τίτλος αναμένεται κάθε χρόνο με πολύ ενδιαφέρον, ο οποίος φροντίζει να προσφέρει στους προπονητές κάτι νέο που θα εμπλουτίσει και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα στο τίτλο. Το Football Manager δίνει την δυνατότητα ακόμα και στα πιο τρελά μας όνειρα να γίνουν πραγματικότητα για την αγαπημένη μας ομάδα, φτάνοντας μέχρι την κορυφή. Η κυκλοφορία του νέου Football Manager 2017 πλησιάζει, προετοιμάζοντας τους fans του ποδοσφαίρου για μια σεζόν δύσκολη και απαιτητική.

Football Manager 2017


Football Manager 2017, παρουσίαση των χαρακτηριστικών

15 Οκτωβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Μέσα από μια λεπτομερή παρουσίαση έγιναν γνωστά αρκετά πράγματά γύρω από το το νέο Football Manager 2017. Η παρουσίαση κράτησε 30′ και έγινε από τον Miles Jacobson, δίνοντας αρκετές απαντήσεις σε ερωτήσεις. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μάθαμε αρκετά πράγματα και ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα συναντήσουν οι φίλοι της σειράς στο νέο τίτλο.

-Μηχανή γραφικών

Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο το Football Manager δίνει αρκετή βάση και στην παρουσίαση του αγώνα. Όπως έχει γίνει γνωστό στο τίτλο θα χρησιμοποιηθεί νέα μηχανή γραφικών. Στον νέο τίτλο επίσης, η Sport Interactive θα παρουσιάσει ακόμα πιο βελτιωμένα μοντέλα, χαρακτηριστικά δήλωσαν ότι παίχτες θα έχουν μεγαλύτερη ρευστότητα. Ακόμα θα προστεθεί και μια νέα κάμερα από την οποία θα μπορούμε να παρακολουθούμε τον αγώνα. Ένα δείγμα της βελτίωσης που θα υπάρχει στον οπτικό τομέα είναι που θα μπορούμε να δούμε τον διαιτητή να χρησιμοποιεί το σπρέι που θα βάζει πριν την εκτέλεση ενός φάουλ, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ρεαλιστικότητα κατά την διάρκεια του αγώνα.

-A.I.
Ερωτηθείς για την A.I. και τις αλλαγές που θα δούμε στο νέο τίτλο, ο Jacobson δήλωσε ότι φέτος θα είναι διπλάσια, οι παίχτες που θα είναι στην άμυνα θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους επιθετικούς πιο αποτελεσματικά και θα υπάρχει καλύτερη αντίληψη από τους πλάγιους αμυντικούς στις μπαλιές από τα πλάγια. Αλλαγές έχουν γίνει και στην A.I. των τερματοφυλάκων, θα παίρνουν αποφάσεις παίζοντας πιο έξυπνα κατά την διάρκεια του αγώνα.

-Μεταγραφές – Συμβόλαια

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη περίοδος όλο των ποδοσφαιρόφιλων. Κάθε νέα προσθήκη που έρχεται στην ομάδα μας έρχεται για να μας ανεβάσει επίπεδο προσδοκώντας να γίνει ο ηγέτης που θα σηκώσει την ομάδα μας στα δύσκολα. Στο νέο Football Manager 2017, θα μπορούμε να ανοίξουμε συνομιλία με ένα παίχτη που αρχικά δεν θα θέλει να έρθει στην ομάδα μας, ενώ οι συνομιλίες θα μπορούν να γίνουν είτε μέσα από τον ίδιο τον παίχτη ή τον Manager του, και ανάλογα με την εξέλιξη θα μπορείτε να δείτε τις προθέσεις του παίχτη αν θα θέλει να έρθει στην ομάδα σας.

Η μεταγραφή ενός καλού παίχτη σε άλλη ομάδα ήταν πάντα μια δύσκολη επιλογή, μέχρι να βρούμε ένα καλό ή και ίσως καλύτερο παίχτη και αυτό μπορεί να έπαιρνε καιρό. Αλλαγές έχουν γίνει και σε αυτόν τον τομέα στην A.I., καθώς πλέον θα μπορούμε να καθυστερούμε την μεταγραφή ενός παίχτη μέχρι να βρούμε τον αντικαταστάτη του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ατζέντηδες ενός παίχτη μας έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη με την ολοκλήρωση μίας μεταγραφής. Στο νέο τίτλο θα είναι ακόμα πιο δύσκολες μέχρι να έρθουμε σε συμφωνία, καθώς πέρα από εμάς, ο ατζέντης ενός παίχτη θα μπορεί να μιλά και με άλλες ομάδες προσπαθώντας να φέρει τη καλύτερη πρόταση για τον πελάτη του.

-Προσωπικό

Στην επιτυχία μιας ομάδας, πέρα από τον προπονητή και τους παίχτες έχουν και οι συνεργάτες που έχουμε δίπλα μας. Θα έχουν πιο ενεργό ρόλο και θα σας δίνουν περισσότερες συμβουλές, για τους παίχτες που έχετε στην διάθεση σας, σε τι κατάσταση βρίσκονται, ενώ μέσω Assistant Manager θα μπορείτε να πάρετε συμβουλές στην τακτική.

Θα έχουμε και προσθήκη δύο νέων μελών στο τμήμα μας. Ο ένας θα έχει το ρόλο του αναλυτή δεδομένων (θα ανήκει στην ομάδα των σκάουτερς) και ο δεύτερος – αρκετά χρήσιμος θα έλεγα – θα ανήκει στο επιτελείο των φυσιοθεραπευτών και θα μας ενημερώνει κατά πόσο ένας παίχτης θα μπορεί να είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα γύρω από το νέο Football Manager 2017, όπως η αλληλεπίδραση με τα Media και άλλα μπορείτε να δείτε στο χορταστικό video που ακολουθεί. Ο επιτυχημένος τίτλος της Sport Interactive θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου για PC.

Football Manager 2017

Football Manager 2017

Football Manager 2017

Football Manager 2017

Football Manager 2017

Πηγή


Football Manager 2017, μια πρώτη ματιά στο νέο τίτλο

23 Σεπτεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Για την ιστορία και για όσους δεν γνωρίζουν, το Football Manager είναι δημιουργία της Sports Interactive και προήλθε από το διαχωρισμό ανάμεσα σε δύο εταιρίες, την Eidos Interactive και την Sports Interactive στις αρχές του 2003. Το Championship Manager συνέχισε την πορεία του, ενώ η Sports Interactive επανήλθε στο προσκήνιο το 2009 με το Football Manager.

Με σταθερά βήματα έφτασε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Το Championship Manager το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε. Μια σειρά από λάθη έφεραν το τέλος της σειράς, με τον τελευταίο τίτλο για τα PC να κυκλοφορεί το 2010. Η αλήθεια είναι ότι η Sports Interactive κάθε χρόνο φροντίζει να ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας του τίτλου της, θέλοντας να βάλει τους παίκτες σε πραγματικές συνθήκες πίεσης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αρκετά πράγματα γύρω από το περιεχόμενο του νέου τίτλου δεν τα γνωρίζουμε ακόμα. Αρκετά όμως στοιχεία θα γίνουν γνωστά κατά την περίοδο της Beta έκδοσης, που θα κρατήσει δυο εβδομάδες μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου. Ωστόσο, μέσω ενός gameplay trailer, η Sports Interactive έδωσε στους fans της σειράς μια πρώτη ευκαιρία να μάθουν μερικά πράγματα για το νέο Football Manager 2017.

Από την ενημέρωση που υπάρχει μέχρι τώρα, στο νέο τίτλο θα υπάρχει βελτιωμένη απεικόνιση του αγώνα καθώς, για τις ανάγκες του, χρησιμοποιείται πλέον νέα μηχανή γραφικών. Σε άλλα χαρακτηριστικά, θα βρούμε 1.0000 New Features, 20.000 New Media Items, 1.500 New Animations. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Sport Interactive, η φετινή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε δυο μορφές. Όσοι προβούν σε προ-παραγγελία, θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση για δεκαπέντε μέρες στη beta έκδοση πριν τη γενική κυκλοφορία του παιχνιδιού και θα λάβουν δωρεάν ένα DLC για την Lite έκδοση που θα περιέχει.

Το Football Manager 2017 θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου για PC, σε 3 διαφορετικά λειτουργικά συστήματα: Windows 10, Linux και Mac.

https://www.youtube.com/watch?v=NgBcZUHlUqY

Πηγή