Final Fantasy XIV: Stormblood, το νέο expansion σας μεταμορφώνει σε σαμουράι

Πολλά MMORPG ακολουθούν το free-to-play μοντέλο. Από τότε που άνοιξε της πύλες του για το κοινό όμως, το Final Fantasy XIV ακολουθεί το συνδρομητικό μοντέλο. Αυτό δεν φαίνεται να απασχολήσει τους παίχτες μιας και βρίσκεται ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα multiplayer των τελευταίων ετών. Η Square Enix με συχνές ενημερώσεις εμπλουτίζει τον κόσμο του παιχνιδιού. Αν και ακόμα αργεί να γίνει διαθέσιμο, περισσότερα στοιχεία για το νέο expansion έγιναν γνωστά στα πλαίσια του Final Fantasy XIV Fan Fest 2017. Το Final Fantasy XIV: Stormblood έρχεται με δύο νέα classes και όχι μόνο.

Final Fantasy XIV: Stormblood

Final Fantasy XIV: Stormblood

Η νέα επέκταση θα μας φέρει πολλά πράγματα. Νέο class, dungeons, νέες περιοχές και άλλα. Μετά τον Red Mage αποκαλύφθηκε ένα νέο class, αυτού του Samurai. Το όπλο του φυσικά όπως φαντάζεστε θα είναι ένα katana. Η αποκάλυψη του νέου class έγινε στα πλαίσια της εκδήλωσης, όταν ο σκηνοθέτης Naoki Yoshida, ανέβηκε στην σκηνή ντυμένος σαν σαμουράι. Όσοι θελήσετε να επιλέξετε τον samurai θα ξεκινήσετε από το level 50. Αν και ο αριθμός αυτός μπορεί να αλλάξει.

Final Fantasy XIV: Stormblood

Πέρα από τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες για την νέα προσθήκη των Samurai, στην δημοσιότητα δόθηκε και το trailer του Final Fantasy XIV: Stormblood. Πριν αρκετό, το πρώτο trailer του Stormblood που είχε δοθεί στην δημοσιότητα, σε αρκετούς έδωσε την εντύπωση ενός fighting game περισσότερο. Οι επιρροές από την Ασία είναι έντονες σε όλο το video όπως θα δείτε και από τις τοποθεσίες που παρουσιάζονται.

Final Fantasy XIV: Stormblood

Στην περιπλάνηση μας στη νέα ήπειρο Othard, θα ταξιδέψουμε στο λιμάνι της πόλης Kugane. Επίσης θα εξερευνήσουμε μέρη όπως την Ruby Sea, Yanxia και Azim Steppe. Θα γνωρίσουμε την φυλή των εμπόρων, τους Kojin, που κατοικούν στην Ruby Sea. Tο Final Fantasy XIV: Stormblood μας επιφυλάσσει ακόμα αρκετές εκπλήξεις. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4 και PC στις 20 Ιουνίου.