Ελλαττωματική η έξυπνή κλειδαριά της Fiido, προσοχή!

Πρόσφατα παρέλαβα το Fiido D11, το οποίο είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που θα δούμε πιο αναλυτικά σε μία άλλη δημοσίευση. Η Fiido με τα πιο πολλά της ηλεκτρικά ποδήλατα συνήθως στέλνει δώρο και μία έξυπνη ηλεκτρική κλειδαριά η οποία έχει δικό της ηχείο, μηχανισμό για να κλειδώνει/ξεκλειδώνει και μπορεί να χειριστεί από την ειδική εφαρμογή της Fiido ή με κουμπιά που διαθέτει.

Δεν λέω, ωραία όλα αυτά τα έξυπνα και σύγχρονα χαρακτηριστικά, αλλά εδώ βρισκόμαστε για άλλο λόγο. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσω πως η κλειδαριά είναι ελαττωματική και μπορεί να ανοίξει ασκώντας μόνο λίγη δύναμη! Για καλή μου τύχη έτυχε να παρακολουθήσω ένα βίντεο με το smart lock της Fiido και το πόσο εύκολο μπορεί να παραβιαστεί. Δείτε το παρακάτω:

Fiido Smart Lock Review

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιέσω κι γω λίγο την έξυπνη κλειδαριά της Fiido. Το αποτέλεσμα ασκώντας πίεση μόνο με τα χέρια μου ήταν η κλειδαριά να ανοίξει όπως βλέπετε και στη παρακάτω φωτογραφία! Πρακτικά ο μηχανισμός λειτουργεί άψογα, αλλά αυτό που ξεκόλλησε είναι η σύνδεση του συρμάτινου καλωδίου με τον μηχανισμό ο οποίος παρέμενε στη θέση του. Παρόλα αυτά η εμπειρία που έχω συνολικά με το Fiido D11 είναι τελείως διαφορετική!

fiido smart lock πρόβλημα