Far Cry Primal, ταξίδι στη παλαιολιθική εποχή

Στα πλαίσια των Games Awards 2015, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay video από το νέο Far Cry Primal. Ο νέος τίτλος της εταιρείας μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό σκηνικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια πηγαίνοντάς μας ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και πιο συγκεκριμένα στη παλαιολιθική εποχή.

Far Cry Primal

Far Cry Primal

Στο νέο Far Cry οι παίκτες θα έχουν στον έλεγχο τους τον Takkar, πρωταγωνιστής του τίτλου, όπου σκοπός του είναι να ενώσει ξανά τα μέλη της χαμένης του φυλής. Κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου παιχνιδιού είναι τα εξής: στο Far Cry Primal σκοπός είναι να ελευθερώνετε χωριά για τους Wenja, φυλή η οποία έχει υποστεί υποδούλωση και διώξεις από άλλες άγνωστες μέχρι στιγμής φυλές.

Ο Takkar θα έχει την ικανότητα να φτιάχνει μόνος του δικά του όπλα και εργαλεία από οστά θηρίων και από την ίδια τη φύση. Το σύστημα μάχης θα είναι το κλασικό σύστημα του Far Cry, με τη μόνη διαφορά πως τα όπλα που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι πολύ απλά, όπως σχοινί, βέλη και λόγχες. Όχι μόνο αυτό, αλλά στο Far Cry Primal θα έχετε τη δυνατότητα να εξημερώνετε άγρια ζώα, όπως αρκούδες, λύκους κ.α, και θα μπορείτε να τα έχετε για συντροφιά αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε ως όπλα. Όσον αφορά τα ζώα, η κουκουβάγια αντικαθιστά τα κυάλια σε αυτή τη περίπτωση και θα είναι σύμμαχός σας στις εξερευνήσεις του κόσμου απο ψηλά.

Ο κόσμος του Far Cry Primal θα είναι τεράστιος όπως και στους προηγούμενους τίτλους και θα βρεθείτε σ’ ένα όμορφο αλλά άγριο περιβάλλον, γεμάτο από τεράστια μαμμούθ, θηριώδεις τίγρεις αλλά και αντίπαλους κυνηγούς τους οποίους και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.