Far Cry 5, reveal trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Η σειρά Far Cry είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κόσμο και μια εικόνα ήταν αρκετή για να δημιουργήσει μια λαίλαπα φημών. Κάποιοι προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τι σήμαινε η εικόνα με τα Rook Islands. Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά είναι η αλήθεια. Όμως όπως είδατε και από το τίτλο, το Far Cry 5 είναι πλέον γεγονός. Και η εταιρία μας καλεί να ετοιμαστούμε για νέες περιπέτειες!

Far Cry 5

Far Cry 5, reveal trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας!

26 Μαΐου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Μετά τα τέσσερα teaser trailers και το cover art, αυτό που περιμέναμε έφτασε. Όπως σας είχα πει στα προηγούμενα άρθρα, σήμερα η Ubisoft θα έδινε στη δημοσιότητα το reveal trailer του παιχνιδιού. Το trailer είναι εδώ και μας δίνει μια πρώτη γεύση για το κεντρικό θέμα του παιχνιδιού. Να είστε σίγουροι πως θα σας έχω μια εκτενέστερη ανάλυση από αυτά που είδαμε σε επόμενο άρθρο. Για την ώρα σας αφήνω να απολαύσετε το trailer! Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 27 Φλεβάρη του 2018.


Far Cry 5, αρτιστικό και αποκαλυπτικό το cover art του παιχνιδιού

24 Μαΐου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Όπως σας είχα πει και στο προηγούμενο άρθρο, την Παρασκευή 26 Μαΐου, η Ubisoft θα δώσει στη δημοσιότητα το reveal trailer του Far Cry 5. Πριν από εκείνη την ημέρα όμως, η εταιρία φρόντισε να μας πετάξει το τυράκι. Ήδη από τα teaser trailers μάθαμε πως η νέα προσθήκη θα μας ταξιδέψει στην Μοντάνα της Αμερικής. Οι απορίες πάνω σε αυτό το κομμάτι ξεκαθάρισαν.

Αυτό που ξεχωρίζει στη σειρά είναι οι πρωταγωνιστές και φυσικά οι ανταγωνιστές. Και εδώ περιμέναμε πως και πως να δούμε τα πρόσωπα των νέων χαρακτήρων. Η αναμονή τελείωσε καθώς η Ubisoft αποκάλυψε το cover art του Far Cry 5. Σας θυμίζει κάτι το concept;

Στο εξώφυλλο είναι φανερές οι επιρροές από το πίνακα, “Ο Μυστικός Δείπνος”, του Leonardo da Vinci. Η κυριότερη εικασία που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι το θέμα θα παραπέμπει σε μια ιστορία γεμάτη προδοσίες. Το Far Cry 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος για την Ubisoft, το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου του 2018.

Far Cry 5

Far Cry 5, το νέο περιβάλλον αποκαλύπτεται μέσα από 4 teaser trailers

22 Μαΐου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Όπως σας είχα πει στο προηγούμενο κείμενο, η Ubisoft θα μας κρατούσε ενήμερους μέσα από το YouTube για το νέο Far Cry 5. Μέσα από τέσσερα live-action teaser trailers, ξεδιπλώνεται η τοποθεσία στην οποία θα δούμε να εκτυλίσσονται τα γεγονότα του νέου τίτλου. Με φόντο την Μοντάνα της Αμερικής θα μας ταξιδέψει αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στο Hope County. Η μουσική στο τέλος κάθε video προϊδεάζει πως θα είναι τύπου western αλλά στο πιο μοντέρνο.

Κάθε teaser μας παρουσιάζει και από μια περιοχή της Montana. Το ήρεμο σκηνικό όμως και στα τέσσερα videos όπως θα δείτε διαταράσσεται από κάτι. Οι αποκαλύψεις από την Ubisoft βέβαια δεν σταματούν εδώ. Στις 26 Μαΐου θα έχουμε worldwide reveal, οπότε αναμένουμε το Far Cry 5 να μας φανερωθεί καλύτερα. Δεν θα σας κουράσω άλλο και θα σας αφήσω να απολαύσετε τα τέσσερα videos.


Far Cry 5, ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον από τη Ubisoft

16 Μαΐου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Κάποιοι νόμιζαν πως η εικόνα με τα Rook Islands από το Far Cry 3 ήταν προμήνυμα για την επιστροφή του Vaas. Τελικά αποδείχθηκε πως ήταν ένα απλό throwback. Έπειτα γεννήθηκε μια νέα φημολογία για επερχόμενο Far Cry 5. Προσωπικά όμως περίμενα κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η οποία και ήρθε μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ubisoft στο Twitter.

Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τον Απρίλιο του 2018. Θα είναι ο πρώτος τίτλος μετά το Far Cry Primal, με το οποίο ταξιδέψαμε στην Παλαιολιθική εποχή. Λέγετε πως αυτή τη φορά, το Far Cry 5 θα μας μεταφέρει στην Αμερικανική Δύση και συγκεκριμένα στην Μοντάνα.

Το 2015, η Ubisoft διεξήγαγε ένα poll όπου ρωτούσε τους fans την τοποθεσία που θα ήθελαν να λάβει μέρος ο νέος τίτλος. Ανάμεσα στις επιλογές ήταν και ένα Far Cry σε στυλ Spaghetti Western. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δούμε κάτι στην E3 2017. Η Ubisoft ενημέρωσε πως μέσα από το κανάλι στο YouTube θα μαθαίνουμε τι γίνεται γύρω από την ανάπτυξη του.

Far Cry 5