Fallout 4: Game of the Year Edition, έρχεται για PS4, Xbox One και PC

Η post-apocalyptic θεματολογία και τα σενάρια που υπάρχουν έχουν περίεργο αντίκτυπο στον άνθρωπο. Μία μερίδα ανθρώπων τρομάζει στο άκουσμα ενός πυρηνικού πολέμου, και τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει. Το σενάριο αυτό το έχουμε δει μέσα από σειρές, ταινίες, βιβλία καθώς και τα επακόλουθά μίας τέτοιας καταστροφής. Ένας από τούς πιο ιστορικούς τίτλους που παρουσιάζει μια τέτοια κατάσταση είναι και η σειρά παιχνιδιών Fallout. Το Fallout 4 κυκλοφόρησε πριν σχεδόν 2 χρόνια και στο διάστημα αυτό εμπλουτίστηκε με αρκετό υλικό. Όπως ανακοίνωσε η Bethesda, το Fallout 4: Game of the Year Edition είναι προ των πυλών και φέρνει κάτι ακόμα για τους συλλέκτες.

Fallout 4: Game of the Year Edition


Fallout 4: Game of the Year Edition

Το Fallout 4 κατάφερε να αποσπάσει πολλά βραβεία όντας ένα από τα καλύτερα RPG των τελευταίων ετών. Χάρισε στους παίχτες αρκετές ώρες ενασχόλησης, εξερευνώντας τον open world post-apocalyptic κόσμο του παιχνιδιού. Το Fallout 4: Game of the Year Edition έρχεται τον Σεπτέμβριο και φέρνει μαζί του το βασικό παιχνίδι και όλα τα DLC. Automatron, Wasteland, Far Harbour, Contraptions Workshop, Workshop Vault-Tec και τέλος το Nuka – World. Θα υπάρχουν τα updates που έχουν γίνει διαθέσιμα και το Survival Mode με τους παίκτες να μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους ρομπότ και gadgets.

Fallout 4: Game of the Year Edition

Η Bethesda είχε ευχάριστα νέα και για τους φίλους των συλλεκτικών εκδόσεων. Ανακοίνωσε την Fallout 4: Game of the Year Edition Pip – Boy Collector’ s Edition. Κάτι που την κάνει ξεχωριστή είναι ο μικρός αριθμός πακέτων που θα κυκλοφορήσουν. Η τιμή της θα ανέρχεται στα $99,99.

Fallout 4: Game of the Year Edition

Τα γεγονότα του Fallout 4 μας μεταφέρουν σχεδόν 10 χρόνια μετά το Fallout 3. Μάς παρουσιάζουν την ιστορία του μοναδικού επιζώντα του Vault 111 που ξύπνα μετά από έναν μακρύ ύπνο σε μια κρυογονική κάψουλα. Όταν ξυπνήσει θα διαπιστώσει ότι η γυναίκα του είναι νεκρή και ο γιος του ότι έχει απαχθεί. Στην προσπάθεια του να βρει τον γιο του, θα περιπλανηθεί στην Βοστόνη, την Μασαχουσέτη και σε άλλες περιοχές. Ο αγώνας για την επιβίωση σε ένα κόσμο γεμάτο κίνδυνο ξεκινά. Το Fallout 4: Game of the Year Edition θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 26 Σεπτεμβρίου.

Πηγή