Οδηγίες δημιουργίας πολλαπλών προσωπικών προφίλ στο Facebook με τον ίδιο λογαριασμό

Η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προφίλ χρηστών στο Facebook γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, προσφέροντας στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο της διαδικτυακής τους παρουσίας. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στα άτομα να εκφράζουν διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς τους χωρίς να αισθάνονται την πίεση να διατηρούν μια ενιαία εικόνα. Επιτρέπει επίσης στους επαγγελματίες να δημιουργούν ειδικά προφίλ για σκοπούς δικτύωσης.

facebook δημιουργία πολλών προφίλ
image from depositphotos

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πιθανά μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη χρήση πολλαπλών προφίλ. Για παράδειγμα, υπάρχει κίνδυνος σύγχυσης της ταυτότητας και κατά λάθος κοινοποίησης ευαίσθητων πληροφοριών σε λάθος προφίλ. Επιπλέον, η κοινοποίηση περιεχομένου μεταξύ των προφίλ μπορεί να οδηγήσει σε πλεονασμό, ενώ οι αλγόριθμοι ενδέχεται να δυσκολεύονται να επιμεληθούν με ακρίβεια το περιεχόμενο για κάθε προφίλ. Τέλος, η διαχείριση πολλαπλών προφίλ απαιτεί επιμελή παρακολούθηση και διαχείριση.


Ακόμα μάθε πως μπορείς να διαγράψεις συνομιλίες στο messenger και από τους δυο.


Συνολικά, η δημιουργία πολλαπλών προφίλ χρηστών στο Facebook μπορεί να είναι επωφελής με πολλούς τρόπους, αλλά είναι σημαντικό να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά προτού κάνετε το βήμα. Σύμφωνα με το Facebook, κάθε χρήστης μπορεί να διαθέτει μέχρι και 5 προσωπικά προφίλ με το ίδιο email.


Δημιουργία πολλαπλών προφίλ στο Facebook

  1. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Πατάμε πάνω στην εικόνα του προφίλ μας, πάνω δεξιά για υπολογιστή.
  2. Στη συνέχεια πατάμε “see all profiles” ή στα Ελληνικά προβολή όλων των προφίλ.
  3. Στην επόμενη οθόνη, αν δεν έχουμε ήδη δημιουργήσει πάνω από 5 προφίλ, θα εμφανιστεί η επιλογή για να δημιουργήσουμε ακόμα ένα καινούργιο προφίλ με τον υπάρχον λογαριασμό μας.
  4. Τέλος, απλώς ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνει το Facebook για την ολοκλήρωση του νέου προφίλ.

Οδηγίες Εγκατάστασης Messenger