Είναι επίσημο, η Eurobank υποστηρίζει το Google Pay!

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει, η Eurobank γίνεται η δεύτερη μεγάλη ελληνική τράπεζα που υποστηρίζει το Google Pay. Εδώ και λίγες ώρες οι πελάτες της Eurobank έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Google Pay για ανέπαφες συναλλαγές σε POS.

Στην εφαρμογή υποστηρίζονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της εταιρίας, τις οποίες πλέον μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο Google Pay. Η διαδικασία εισαγωγής μίας κάρτας στο Google Pay είναι αρκετά απλή και διαρκεί ελάχιστα λεπτά. Έπειτα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το Android smartphone μας ή ένα smartwach με Wear OS, για να πραγματοποιούμε πληρωμές. Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση του Google Pay με κάρτες Eurobank υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της τράπεζας.

Η Eurobank έρχεται να προστεθεί στην Alpha Bank και πλέον έχουμε δύο συστημικές τράπεζες που υποστηρίζουν το Google Pay. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο αυτές τράπεζες είχαν και δικές τους εφαρμογές ανέπαφων συναλλαγών, τις οποίες σιγά σιγά θα παραγκωνίσουν. Μένει να δούμε πότε θα κάνουν τις κινήσεις τους οι άλλες μεγάλες τράπεζες, όπως η Εθνική και η Πειραιώς, οι οποίες για την ώρα δεν έχουν κάποια σχετική ανακοίνωση. Ειδικά στην περίπτωση της Εθνικής, έχουμε μία τράπεζα η οποία δεν υποστηρίζει ούτε το Apple Pay, που είναι διαθέσιμο στην χώρα μας για περισσότερο χρόνο.

I can only show you the door...