Εύκαμπτες οθόνες για smartphones ετοιμάζει η Samsung το 2015

Η Samsung από ότι φαίνεται είναι διατεθειμένη να παρουσιάσει τη δική της εύκαμπτη οθόνη μέσα στο 2015, η οποία θα μπορεί να διπλώνει στο μισό της μέγεθος! Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι μόλις το προηγούμενο έτος είχε παρουσιαστεί το Samsung Galaxy Round, δείχνοντάς μας ότι τα πράγματα μπορούν, οπτικά μιλώντας πάντα, να γίνουν πιο εύκαμπτα, ενώ πρόσφατα έχει παρουσιαστεί το Samsung Galaxy Note Edge με την πρωτοποριακή κυρτή του οθόνη στο πλάι. Από ό,τι φαίνεται όμως τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο ευέλικτα.

SAMSUNG Εύκαμπτες οθόνες – FLEXIBLE DISPLAYS

Η Samsung, αναμένεται να εξασφαλίσει την παραγωγή μέχρι και 40.000 ευέλικτων Οθονών κάθε μήνα μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, στοιχείο που αναμένεται να καταστήσει την Samsung Display κυρίαρχη στην κατηγορία αυτή μέχρι το 2016. Όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του και ένα σχετικό προϊόν που θα έχει μία τέτοια οθόνη επομένως απλά αναμένουμε.

Εύκαμπτες οθόνες

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τεχνολογία της Samsung Display με την εύκαμπτη οθόνη αναμένεται να δώσει νέες δυνατότητες στην καθημερινή χρήση και τον σχεδιασμό ενός Smartphone.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Samsung θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνολογία AMOLED και όχι στις LCD, καθώς τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας είναι πολλά σε σχέση με εκείνη του οπίσθιου φωτισμού.

PhoneArena

Asus ZenFone 8 Android