Τέσσερα νέα entry level smartphone από την Samsung

Εκτός του νέου Ace 4 για το οποίο σας ενημερώσαμε χθες, η Samsung προχώρησε στην ανακοίνωση ακόμα τριών smartphone, τα οποία απευθύνονται όλα στην φθηνότερη κατηγορία τιμών αλλά και δυνατοτήτων. Τα τρία λοιπόν smartphone που θα πλαισιώσουν το Ace 4 στην entry level κατηγορία είναι τα Star 2, Young 2 και Core 2. Με το πλεονέκτημα τους έναντι άλλων επιλογών στην αγορά να είναι πως θα εξοπλίζονται όλα με Android KitKat.
Το πιο δυνατό εκ των τεσσάρων προτάσεων είναι το Core 2, το οποίο εξοπλίζεται με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2GHZ και 768MB μνημη RAM.  Επιπλέον, η μπαταρία του είναι στα 2000mAh και η οθόνη στις 4,5” με ανάλυση WVGA (800×480). Ακόμα τα Core 2 εξοπλίζεται με μία κάμερα στα 5MP με led φλας, αλλά και μπροστινή κάμερα ανάλυσης VGA.

Επόμενο στη λίστα, με βάση πάντα τα χαρακτηριστικά του, είναι το Ace 4. Ενώ ακριβώς από κάτω του τοποθετείται το Young 2. Το  Young 2 λοιπόν, είναι ένα smartphone στις 3,5” με τα χαρακτηριστικά του όπως είναι λογικό να μην εντυπωσιάζουν. Έτσι λοιπόν ο επεξεργαστής είναι ένας μονοπύρηνος χρονισμένος στο 1GHz και η μνήμη RAM είναι στα 512ΜΒ. Ακόμα, η κάμερα είναι μόλις στα 3ΜΡ χωρίς φλας και μάλιστα FixedFocus, ενώ δεν υπάρχει δευτερεύουσα μπροστινή κάμερα. Η μπαταρία είναι στα 1300mAh.

Τέλος, το κατώτερο σε δυνατότητες μοντέλο από τις νέες προτάσεις των Κορεατών είναι το Star 2 το οποίο είναι πανομοιότυπο σε χαρακτηριστικά με το Young 2, όπου ξεχωρίζει μόνο στην κάμερα η οποία είναι ακόμα μικρότερης ανάλυσης στα 2ΜΡ επίσης χωρίς φλας. Κλείνοντας να αναφέρουμε πως και τα τέσσερα μοντέλα έρχονται με 4GB διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, και όλα εξοπλίζονται με υποδοχές για προσθήκη καρτών microSD. Όλα θα είναι διαθέσιμα σε 2 χρώματα, μαύρο και άσπρο, χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες στην παρούσα στιγμή για κυκλοφορία και και τιμή διάθεσηςEntry level samsung Entry level

Sony