ΕΛΤΑ Tracking – Κάν’το να δουλεύει για σένα δωρεάν και αυτόματα!

Αν κάνεις συχνά παραγγελίες από το εξωτερικό, τότε αυτό ο οδηγός δημιουργήθηκε για να κάνει την ζωή σου αρκετά πιο εύκολη! Δεν είναι ανάγκη να κοιτάς κάθε μέρα στη σελίδα των ΕΛΤΑ (ΕΛΤΑ Tracking) για να δεις πού είναι το δέμα σου.

Εκτός του ότι είναι κουραστικό, δεν είναι και καθόλου πρακτικό, γιατί στη σελίδα των ELTA μπορείς να δεις τη πορεία του tracking (δέμα, πακέτο κ.α) μόνο εντός Ελλάδας. Με τον τρόπο που προτείνω παρακάτω, θα μπορείς να δεις όλη την πορεία του δέματος από όπου και αν ξεκίνησε, τελείως αυτόματα.

Η υπηρεσία λέγεται 17track, έχει πολλά χρόνια στην πλάτη της και συνεργάζεται με κάθε εταιρεία που παραδίδει το οτιδήποτε σχεδόν σε ιδιώτες σε όλο το κόσμο και είναι πολύ καλύτερη από την tracking υπηρεσία των ΕΛΤΑ.

elta tracking οδηγός

Γιατί να αντικαταστήσεις το ΕΛΤΑ tracking με αυτό του 17track;

  • Δεν χρειάζεται να ψάχνεις κάθε φορά τον tracking κωδικό, το 17track το αποθηκεύει
  • Σε ενημερώνει αυτόματα μόλις ενημερωθεί η κατάσταση του tracking
  • Είναι πιο εύκολο και απλό μόλις το συνηθίσεις
  • Καλύτερη ενημέρωση όταν το tracking κινείται εκτός Ελλάδας
  • Μπορείς να δεις το ιστορικό σου και να έχεις δικό σου λογαριασμό
  • Είναι εντελώς δωρεάν!
  • Ακόμα και αν ήδη γνωρίζεις το 17track κατά 99% δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να κάνει!
εντοπισμός πακέτου με ελτα

ΕΛΤΑ Tracking – κάν’το παρελθόν

Τη ζωή μας πιο εύκολη μας την κάνει η πλατφόρμα του 17track, με άπειρες δυνατότητες και ευκολίες. Μια πρώτη γνωριμία μπορείς να έχεις στο 17track.net, όπου μπορείς απευθείας να ψάξεις οποιοδήποτε Global Tracking για να δεις πού είναι.

Την μεγάλη ευκολία όμως παρέχει η εφαρμογή, που έχουν δημιουργήσει για Android κινητά και μπορείς να βρεις στο Play Store. Στην εφαρμογή, απλώς περνώντας το tracking της επιλογής σου, εντοπίζει αυτόματα την μεταφορική εταιρεία και στη συνέχεια αποθηκεύει το tracking ώστε την επόμενη φορά που θα ανοίξεις την εφαρμογή να δεις πού είναι και αν έχει ενημερωθεί.

Αυτοματοποίησέ το!

Εφόσον χρησιμοποιείς την εφαρμογή 17track για να αντικαταστήσεις το ΕΛΤΑ tracking, τότε μπορείς να την ρυθμίσεις ώστε να σου στέλνει αυτόματα ειδοποιήσεις στο κινητό σου μόλις ενημερωθεί το tracking. Για τους αρχάριους χρήστες, παρακάτω ο αναλυτικός οδηγός για να αντικαταστήσεις το elta tracking.

1)  Μπες στη σελίδα 17track.net και κάνε login με Google λογαριασμό ή Facebook από το κουμπί login που υπάρχει πάνω δεξιά.

2) Μετακίνησε το ποντίκι πάνω δεξιά στο ανθρωπάκι και κάνε κλικ. Στη συνέχεια, επιλέγεις το κουμπί “Buyer Center”, όπου μπορείς να διαχειριστείς όλα τα tracking.

ελτα tracking

3) Αυτός είναι ο πίνακας ελέγχου, που μπορείς να δεις αναλυτικά τα πάντα για τα trackings ή και να καταχωρίσεις κάποιο νέο tracking. Η διαχείριση είναι πολύ εύκολη και μέσα σε μία μέρα θα την έχεις συνηθίσει.

Για παράδειγμα με το κουμπί + που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία μπορείς να προσθέσεις ένα νέο tracking και στην συνέχεια θα εμφανιστεί στον πίνακα ελέγχου.

Στην συνέχεια πατώντας πάνω στον tracking αριθμό θα εμφανίσει αναλυτικά όλη η πορεία του tracking.

ελτα τρακιν

4) Αν θέλεις να αυτοματοποιήσεις περισσότερο τη διαδικασία και να πεις αντίο μια για πάντα στο tracking σύστημα των ΕΛΤΑ, κατέβασε την εφαρμογή 17tracκ στο κινητό σου από εδώ. Κάνε login στην εφαρμογή και ό,τι tracking περνάς από την web πλατφόρμα του 17track.net, θα εμφανίζεται αυτόματα και στην εφαρμογή μετά από μερικά λεπτά!

site αγορών από εξωτερικό και την Κίνα χωρίς τελωνείο

5) Αυτό το άρθρο συνδέεται άμεσα με τον οδηγό αγοράς από Κίνα και γενικότερα για αγορές από εξωτερικό! Αν σε ενδιαφέρει να κάνει αγορές από το εξωτερικό σε ακρώς ανταγωνιστικές τιμές και μάλιστα χωρίς τελωνείο και νόμιμα, καλό θα ήταν να το διαβάσεις!

Asus ZenFone 8 Android