Η Elephone σιγά σιγά ξεδιπλώνει το ταλέντο της!

Εταιρείας όπως η Elephone που δημιουργούν κινητά τηλέφωνα υπάρχουν πολλές, όμως ελάχιστες από αυτές κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Το πιο δύσκολο κομμάτι για μικρές εταιρείες όπως η Vernee, Umidigi, Elephone και άλλες πολλές είναι το κομμάτι του software και κυρίως του software της κάμερες.

Elephone Soldier
Elephone Soldier

Για παράδειγμα βάση της εμπειρίας μου πιστεύω πως τα Vernee έχουν καλύτερες οθόνες, αλλά και ποιότητα κατασκευής από κάθε Xiaomi της ίδιας χρηματικής κατηγορίας, αλλά δυστυχώς στο κομμάτι του software που είναι κρίσιμο για να παντρέψει όμορφα το υλικό, υστερεί.

Από την άλλη η Elephone μας έδειξε πως μπορεί να προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω που ζητάμε με το Elephone U Pro το οποίο φοράει SnapDragon 660 και έχει super amoled οθόνη, αρκετά μαζεμένα bezel και το πιο σημαντικό κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά θετικές κριτικές. Ως γνωστόν η Qualcomm δύσκολα δίνει τα chipset της σε μικρούς κατασκευαστές.

Elephone
Elephone U Pro

Elephone Soldier

Το Elephone Soldier δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία “Κινέζικη” τούβλο-παντόφλα αντοχής! Αυτό που μας ενδιαφέρει στη προκειμένη περίπτωση είναι η πρόοδος που έχει κάνει η Elephone στο κομμάτι της κάμερας! Εχθές ανέβασε στο Facebook 2 φωτογραφίες από τη βασική κάμερα του Elephone Soldier που αν όντως είναι πραγματικές τότε σημαίνει πως η Elephone ίσως καταφέρει να μπει στο παιχνίδι των αξιόλογων value for money κινητών για αγορά από το εξωτερικό στην Ελλάδα χωρίς τελωνείο! Αναμένουμε!

Elephone

Asus ZenFone 8 Android