Πάνω από 9 δισεκατομμύρια θάνατοι καταγράφηκαν στο Elden Ring από την έναρξη

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Elden Ring, του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού ρόλων δράσης της FromSoftware και της Bandai Namco Entertainment. Για να γιορτάσουν αυτό το ορόσημο, οι προγραμματιστές κυκλοφόρησαν ένα infographic που αποκαλύπτει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το παιχνίδι.

Από την κυκλοφορία του, οι παίκτες έχουν πεθάνει πάνω από 9 δισεκατομμύρια φορές στο Elden Ring. Από αυτούς τους θανάτους, το 69% προκλήθηκε από επιθέσεις NPC ή εχθρών, το 15% από status effects και το 2 τοις εκατό από άλλους παίκτες σε online PvP. Οι μηχανισμοί πλατφόρμας ευθύνονται για το 12% των θανάτων.

Το infographic αποκαλύπτει επίσης ότι έχουν γίνει 5,9 δισεκατομμύρια μάχες boss από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, με 329 εκατομμύρια προσπάθειες να πολεμήσουν την Empyrean Malenia, Blade of Miquella, 281 εκατομμύρια προσπάθειες να πολεμήσουν την Margit the Fell Omen, 277 εκατομμύρια προσπάθειες να πολεμήσουν τον Limgrave Tree Sentinel, 148 εκατομμύρια προσπάθειες να πολεμήσουν τον Radagon of the Golden Order και 139 εκατομμύρια προσπάθειες να πολεμήσουν τον Starscourge Radahn.

Πολύ party για boss μάχες

Όσον αφορά το co-op παιχνίδι, το 88% των party είναι για βοήθεια σε μάχες με boss, ενώ το 12% είναι εισβολές όπου οι παίκτες προσπαθούν να καταστρέψουν το playthrough ενός άλλου online παίκτη. Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο ξόρκι είναι το Rock Sling, ενώ το πιο συχνά αποκτώμενο Incantation είναι το Blessing of the Erdtree.

Τέλος, οι προγραμματιστές ανακοίνωσαν ένα νέο expansion για το Elden Ring με την ονομασία Shadow of the Erdtree. Αυτή η επέκταση υπόσχεται να φέρει ακόμα περισσότερο περιεχόμενο στο παιχνίδι, όπως νέα αφεντικά, όπλα και ξόρκια.

Το Elden Ring έχει διανύσει πολύ δρόμο μέσα στον πρώτο του χρόνο και ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον γι’ αυτό το αγαπημένο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη FromSoftware και την Bandai Namco Entertainment για την επιτυχία τους!

Huawei Mate 40