Τεχνολογία Για Όλους: Τέλος γι’αυτή τη σεζόν, πάμε YOLO!

Αρχές του έτους αναλάβαμε την εκπομπή η “Τεχνολογία μας ενώνει” του Κώστα Βλαχάκη. Όπως ήταν λογικό, η ονομασία της εκπομπής έπρεπε να αλλάξει, αφού αυτό είναι το motto του TechBlog.gr εδώ και πολλά χρόνια. Τελικά, χωρίς πολλή σκέψη έγινε “Τεχνολογία για όλους”, που είναι το δικό μας motto εδώ στο TechValue.gr.

Αρκετοί από εσάς θα αναρωτιέστε πώς έγινε αυτή η τράμπα. Πώς φτάσαμε εμείς να παρουσιάζουμε την εκπομπή του – νούμερο 1 site σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα γύρω από θέματα τεχνολογίας – techblog. Η απάντηση είναι πολύ απλή: Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε αναλάβει την εκπομπή, αν δεν υπήρχε ο Κώστας Βλαχάκης.

τεχνολογια μας ενωνει - τεχνολογια για ολους

Ήταν ο βασικός συνδετικός κρίκος με την διαχείριση του Star Channel, στην συνέχεια απλώς αναλάβαμε την εκπομπή με την αξία μας. Σε εμένα η πρόταση ήρθε πραγματικά εξ ουρανού! Με πήρε μια μέρα ο Κώστας τηλέφωνο και μου λέει “θες να αναλάβεις την εκπομπή;”. Όπως καταλάβατε, πέσαμε από σύννεφα και με μεγάλη χαρά απαντήσαμε θετικά! Αυτό το άρθρο είναι ένα ευχαριστώ στον Κώστα, αλλά και σε όσους βοήθησαν αυτήν την εκπομπή, έστω και με ένα μικρό λιθαράκι.

  • Προφανώς και το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στον Κώστα Βλαχάκη, ο οποίος μας έδωσε αυτή την μεγάλη ευκαιρία.
  • Δε θα μπορούσα να παραλείψω τον Πάρη Λύρα, βασικό πυρήνα του TechValue.gr σχεδόν από την πρώτη στιγμή και μόνιμο συμπαρουσιαστή της εκπομπής!
  • Αμέσως μετά, θα ευχαριστήσω την Vodafone, που ήταν χορηγός αυτής της εκπομπής.
  • Τον υπεργαμάτο – ουάου Κυριάκο Οικονομίδη από το dwrean.net, που μας παρουσίασε σε πολλές εκπομπές την εφαρμογή της εβδομάδας!
  • Τον Χρήστο Καρασούλη από το DoctorAndroid, ο οποίος αρκετές φόρες βγήκε σε ζωντανή σύνδεση για να πει μόνο αλήθειες!
  • Το PCSteps που μας έκανε την μεγάλη τιμή να βγει σε live σύνδεση και να μας μοιράσει πολλά views!
  • Φυσικά όλους τους συντελεστές του Star που ήταν στο control: το Νίκο Σκαραμαγκά, τον Κυριάκο, την Αναστασία και τον Θάνο!
  • Tέλος, ευχαριστώ τους καλεσμένους Βασίλη Κόλλια, Γιάννη Μπέκα και Αλέξη Παντή, που ήρθαν στην εκπομπή!