E3 2017, η Sony αποκάλυψε το πλούσιο πρόγραμμα της για την εκδήλωση

Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της gaming βιομηχανίας. Μια γιορτή για τις εταιρίες, τα studios και φυσικά για τους απανταχού gamers. Όπως κάθε χρόνο, ο Μάιος είναι ο μήνας που παραδοσιακά μας βάζει σιγά σιγά στο κλίμα αυτού του μεγάλου event. Μπορεί να είμαστε ακόμα στις αρχές του μήνα, αλλά ο χρόνος τρέχει σαν νερό. Το πρόγραμμα της E3 2017 αποκαλύπτεται και έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες. Για τυχόν αλλαγές ή προσθήκες, θα σας ενημερώσουμε.

E3 2017


E3 2017, η Sony αποκάλυψε το πλούσιο πρόγραμμα της για την εκδήλωση

23 Μαΐου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Λίγες μέρες απομένουν για να αποχαιρετήσουμε τον Μάιο και να καλωσορίσουμε τον Ιούνιο. Φαίνεται πως όλα βαίνουν καλώς για την μεγάλη εκδήλωση. Εταιρίες και studios προετοιμάζονται πυρετωδώς για να μας παρουσιάσουν τα παιχνίδια τους. Η παρούσα ενημέρωση είναι γι αυτούς που ενδιαφέρονται κυρίως για νέα σχετικά με τη Sony και το PlayStation. Στην E3 2017, η Sony θα είναι αρκετά απασχολημένη απ’ότι φαίνεται.

Με το PlayStation Live From E3 2017, για τέσσερις μέρες θα μας κρατά ενήμερους με πλούσιο περιεχόμενο. Πολλές συνεντεύξεις, demos, νέα trailers παιχνιδιών. Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση όπως καταλάβατε. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε πως θα κυλήσει το πρόγραμμα. Θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μέσα από YouTube, Twich και Facebook.

Δευτέρα 12 Ιουνίου – PlayStation Media Showcase, ώρα 3:00 π.μ
Τρίτη 13 Ιουνίου – PlayStation Live From E3 2017, ώρα 22:00 μ.μ – 04:00 π.μ
Τετάρτη 14 Ιουνίου – PlayStation Live From E3 2017, ώρα 22:00 μ.μ – 04:00 π.μ
Πέμπτη 15 Ιουνίου – PlayStation Live From E3 2017, ώρα 22:00 μ.μ – 02:00 π.μ

Αν πάλι εκείνες τις ημέρες νιώσετε τυχεροί/ές, μπορείτε επιλέξετε το live.playstation.com. Εκεί θα μπορείτε να παίξετε και να ολοκληρώσετε κάποιες αποστολές. Με κάποια ανταμοιβή φυσικά, την οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η Sony.

E3 2017

Πηγή


E3 2017, η Nintendo θα είναι εκεί και αποκαλύπτει τα πλάνα της

12 Μαΐου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Όπως σας είχαμε αναφέρει παρακάτω, η Nintendo δεν δίνει το παρών στην E3 2017 μέσω press conference. Αντ’ αυτού, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια παρευρίσκεται μέσω μαγνητοσκοπημένων παρουσιάσεων. Στην εφετινή Ε3 θα πραγματοποιηθούν διάφορα events. Ένα από αυτά είναι το Nintendo Treehouse Live, στο οποίο θα μάθουμε περισσότερα για τα παιχνίδια του Switch και του 3DS. Θα διεξαχθούν και κάποια tournaments για το Splatoon 2 και ARMS.

E3 2017

Σημειώστε στο ημερολόγιο σας την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:00 μ.μ. Εκείνη την ημέρα θα δώσει το παρών, μέσα από το Nintendo Spotlight. Σίγουρα περιμένουμε να μάθουμε πολλά εκείνη την ημέρα. Ένα από τα παιχνίδια που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον, είναι το Super Mario Odyssey. Μέχρι στιγμής, η ιαπωνική εταιρία δεν έχει αποκαλύψει πολλά γι αυτόν τον τίτλο. Γνωρίζουμε πως θα είναι 3D free-roaming adventure και θα υπάρχει η τοποθεσία New Donk City.

E3 2017

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι τίτλοι που θα μας απασχολήσουν, όπως για παράδειγμα το Fire Emblem Warriors, το Pokemon Stars και Mario & Rabbids. Με την πρόσφατη παρουσίαση του New Nintendo 2DS, μάθαμε μερικούς τίτλους που θα συνοδεύσουν τη νέα κονσόλα όπως τα Hey! Pikmin και Miitopia. Ωστόσο θέλουμε να πιστεύουμε πως και το 3DS παραμένει ζωντανό και ίσως να ανακοινωθούν νέα παιχνίδια. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Nintendo Spotlight της E3 2017, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα.

E3 2017

Πηγή


E3 2017, ποιο θα είναι το πρόγραμμα της μεγάλης εκδήλωσης

7 Μαΐου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Σάββατο 10 Ιουνίου

EA – ώρα 22:00 μ.μ

Η εκδήλωση ξεκινά με την Electronic Arts. Την παράσταση θα κλέψει το EA Play 2017, το οποίο διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουνίου και είναι μια ευκαιρία για το κόσμο να έρθει σε επαφή με τα παιχνίδια της εταιρίας. Το καλό είναι ότι θα υπάρχει και livestream για να το απολαύσουμε και εμείς από το σπίτι. Πέρα από το event, όσοι συμμετέχουν διαδικτυακά θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τα επερχόμενα παιχνίδια της εταιρίας. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ. Πριν το event όμως θα πραγματοποιηθεί μιας press conference όπου θα γίνουν ανακοινώσεις. Φήμες λένε πως θα δούμε το νέο τίτλο της Bioware.

E3 2017

Κυριακή 11 Ιουνίου

Xbox / Microsoft – ώρα 00:00 π.μ

Το Xbox Scorpio θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην E3 2017, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ένας από τους λόγους που περιμένουμε την εφετινή E3 είναι γιατί όπως είχε ανακοινώσει η Microsoft, θα έχουμε πλήρη αποκάλυψη της κονσόλας. Θα μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσει, ποια θα είναι η τιμή του, το design και τους τίτλους που αναμένεται να δούμε. Επιπλέον θα έχουμε ενημερώσεις πάνω σε παιχνίδια όπως το Crackdown και Sea of Thieves. Θα μάθουμε πράγματα για τα Windows 10 που αφορούν παιχνίδια και ίσως ανακοινώσεις νέων τίτλων.

E3 2017

Bethesda – ώρα 05:00 π.μ

Με μια εικόνα που παρουσιάζει ένα amusement park, η Bethesda μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να δούμε στην E3 2017. Όπως θα δείτε στην εικόνα κάτω δεξιά και πάνω αριστερά, υπάρχουν δυο πινακίδες που γράφουν “Under Construction” και “Coming Soon”. Δυο πινακίδες ίσον με ανακοινώσεις δυο νέων τίτλων όπως ακούγεται. Ακούγονται κάποια παιχνίδια, όμως εγώ λέω να περιμένουμε εκείνη την ημέρα για να μάθουμε περισσότερα πράγματα.

Δευτέρα 12 Ιουνίου

PlayStation / Sony – ώρα 04:00 π.μ

Με το αντίπαλον δέος να ετοιμάζει την αποκάλυψη της νέας κονσόλας στο κοινό, η Sony λογικά θα έχει κάτι στα σκαριά που θα μας καταπλήξει. Από ότι φαίνεται θα μάθουμε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για God of War, Spider-Man, Days Gone και Detroit Become Human. Υπάρχουν όμως δυο παιχνίδια που σίγουρα οι περισσότεροι θα θέλουν να μάθουν γι αυτά. Φυσικά αναφέρομαι στο The Last of Us 2 και Death Stranding. Ελπίζουμε σε νέα trailers και πολλές αποκαλύψεις στην E3 2017!

E3 2017

PC Gaming Show – ώρα 23:00 μ.μ

Και ο κόσμος του PC θα δώσει το παρών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ε3 2017 μέσα από το PC Gaming Show. Θα πραγματοποιηθεί στο The Theatre at Ace Hotel και όπως μας λέει και το όνομα, θα αφορά PC παιχνίδια. Προσωπικότητες των eSports θα βρίσκονται εκεί, όπως οι ASUS Republic of Gamers, Bohemia Interactive Cygames και Nexon. Trailers και αποκαλύψεις δεν θα λείψουν από το show. Αν θέλετε να το παρακολουθήσετε σε livestream μπορείτε εδώ, είτε μέσω Facebook είτε μέσω Youtube.

E3 2017

Τρίτη 13 Ιουνίου – Τετάρτη 14 Ιουνίου

E3 Coliseum

ESA και E3 συνεργάζονται μαζί με τον παραγωγό Geoff Keighley και μας φέρνουν το E3 Coliseum. Ένα special event γεμάτο με συνεντεύξεις, ανακοινώσεις και πολλές αποκαλύψεις. Θα υπάρξουν διάφορα panels και θα γίνουν πολλές συζητήσεις για τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο The Novo του L.A Live. Το καλύτερο όμως είναι ότι θα έχουν τη δυνατότητα για μια αποκλειστική ματιά στα παιχνίδια της E3 2017. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ.

E3 2017

Δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά αναμένονται

Ubisoft – TBA

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για την press conference της Ubisoft. Το πιο πιθανό όμως είναι να έχουμε σύντομα την ακριβής ημερομηνία και ώρα. Από την Ubisoft, ένα από τα παιχνίδια που σίγουρα θα περιμένουμε την πλήρη αποκάλυψη είναι το Assassin’s Creed. Οι φημολογίες δίνουν και παίρνουν για το νέο τίτλο. Από το όνομα, μέχρι και το gameplay. Δεν βιαζόμαστε όμως και θα περιμένουμε στην E3 2017 να τα μάθουμε όλα.

E3 2017

Nintendo – χωρίς συνέντευξη τύπου

Εδώ και χρόνια η Nintendo δεν πραγματοποιεί press conference στην Ε3. Και φέτος, ο πρόεδρος της Nintendo, Tatsumi Kimishima, γνωστοποίησε πως δεν θα δώσει το παρών στην μεγάλη εκδήλωση. Ίσως όμως υπάρξει κάποιο Digital Event ή Nintendo Direct όπως συνηθίζει να κάνει. Ένα από τα παιχνίδια που αναμένεται να απασχολήσουν είναι το Super Mario Odyssey.

E3 2017

Πηγή