Dungeon Rats, spin-off τίτλος από την Iron Tower Studio

Ακολουθώντας την τεχνοτροπία της ισομετρικής κάμερας, αρκετά RPG έχουν αρχίσει και αναβιώνουν ένα είδος που έχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια. Με το Pillars Of Eternity να είναι ένα από τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά παραδείγματα. Το Age of Decadence είναι ένα κράμα μετά-αποκαλυπτικού κόσμου, επηρεασμένο από την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Κυκλοφόρησε το 2015 από την Iron Tower Studio. Βασισμένο στο κόσμο του παιχνιδιού, στις αρχές του Νοεμβρίου έρχεται Dungeon Rats. Ένας τίτλος που μας μεταφέρει στα σκοτεινά και πάντα επικίνδυνα μπουντρούμια.

Dungeon Rats


Dungeon Rats

Το Dungeon Rats είναι ένας spin-off τίτλος. Ακολουθεί τη θεματολογία του προηγούμενου τίτλου με ένα μετά-αποκαλυπτικό περιβάλλον. Ο νέος τίτλος μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό σκηνικό σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι. Σχετικά με το κομμάτι του gameplay, οι χαρακτήρες μας θα είναι πιο βαριά οπλισμένοι. Έτσι, θα μπορούν να αντιμετωπίζουν καλύτερα τους εχθρούς.

Όσον αφορά το σύστημα μάχης, στο Dungeon Rats θα έχουμε να κάνουμε με ένα παραδοσιακό turn-based με RPG στοιχεία. Κάθε μάχη χρειάζεται τακτική από την ομάδα για να μπορέσουμε να βγούμε νικητές από μια μάχη. Μέσα από τις μάχες θα μπορείτε να αποκτήσετε νέες ικανότητες. Θα μπορείτε να ενισχύσετε τους χαρακτήρες σας με νέα όπλα και εξοπλισμό.

Το σενάριο του παιχνιδιού μας μεταφέρει σε ένα ορυχείο – φυλακή που θα πρέπει να πολεμήσουμε για να επιβιώσουμε. Θα μπορούμε να παίξουμε είτε με την συνοδεία ομάδας, είτε θα έχουμε την επιλογή να παίξουμε και μόνοι μας. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο θα προστεθεί στο τίτλο και θα το συναντήσουμε για πρώτη φορά. Θα έχουμε τη δυνατότητα να προβούμε σε χρήση της αλχημείας με τα αντικείμενα που θα βρούμε μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Το Dungeon Rats αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC στις 4 Νοεμβρίου. Στο trailer που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια μίκρη γεύση από το κόσμο και το gameplay του τίτλου.

Dungeon Rats

Dungeon Rats

Πηγή