Dragon Ball Xenoverse 2, Frieza και Cooler μοιράζουν πόνο στο νέο τίτλο

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη δυναμική του στον χώρο των anime, όλα αυτά τα χρόνια η σειρά Dragon Ball είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όχι μονό στην Ιαπωνία, αλλά σε όλο τον κόσμο. Εννοείται πως και ο χώρος των video games δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από την επιτυχία του Dragon Ball, καθώς έχουμε δει αρκετές μεταφορές της σειράς σε ποικίλες πλατφόρμες. Ήταν μια κίνηση που έδωσε την δυνατότητα σε αρκετούς που δεν ήταν, θα λέγαμε, και τόσο εξοικειωμένοι με το anime ή manga να γνωρίσουν πολλά για την σειρά και τους χαρακτήρες της.

Dragon Ball Xenoverse 2


Dragon Ball Xenoverse 2, Frieza και Cooler μοιράζουν πόνο στο νέο τίτλο

24 Οκτωβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Απέχοντας μόνο λίγες μέρες μέχρι την κυκλοφορία του Dragon Ball Xenoverse 2, η Bandai Namco προετοιμάζει τους φίλους της σειράς για τo νέο τίτλο. Στο νέο trailer που δόθηκε στην δημοσιότητα, βλέπουμε έναν από τους πιο γνωστούς αντιπάλους του Goku, τον Frieza.

Επίσης, θα υπάρχουν γνωστοί χαρακτήρες τόσο από το Dragon Ball Z, αλλά και από τα manga. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τις ικανότητες Frieza στο νέο τίτλο. Πέρα από τον Frieza, η Bandai Namco παρουσίασε έναν ακόμα κακό που θα δούμε στο νέο τίτλο, τον Cooler. Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία γύρω από τους δυο κακούς, οι Frieza και Cooler είναι απόγονοι του King Cold.

Εκτός από τους δύο εχθρούς του Goku, βλέπουμε και τον Hit. Ο Hit έχει την ικανότητα Time-Skip που κατά την διάρκεια της μάχης μπορεί να σταματήσει τον χρόνο για ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Μια διαδικασία που θα μας βοηθήσει σίγουρα στην διάρκεια της μάχης.

Το Dragon Ball Xenoverse 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC. Ο τίτλος θα περιλαμβάνει ένα από τα μεγαλύτερα ρόστερ που έχουμε δει στην σειρά, αγγίζοντας τον αριθμό των 70 χαρακτήρων.

Πηγή


Dragon Ball Xenoverse 2, gameplay trailer από την Comic-Con

27 Ιουλίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Στην εφετινή Comic-Con, πέρα από την παρουσίαση για νέες ταινίες και σειρές που θα κυκλοφορήσουν και που σίγουρα αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον, δεν θα μπορούσαν φυσικά από αυτήν την μεγάλη γιορτή να λείψουν και νέα σε ότι έχει να κάνει με την κατηγορία των games. Στα πλαίσια της έκθεση παρουσιάστηκε ένα νέο video από το Dragon Ball Xenoverse 2.

Ένας επισκέπτης που βρέθηκε στο Comic-Con κατάφερε να καταγράψει με το κινητό του ένα βίντεο και να το ανεβάσει στο λογαριασμό του στο YouTube παρουσιάζοντας ένα μέρος από την επερχόμενο τίτλο. Στο 11′ βλέπουμε μερικούς από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς να μάχονται μεταξύ τους. Ο τίτλος της Bandai Namco θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 4 Οκτωβρίου.


Dragon Ball Xenoverse 2, πληροφορίες και ημερομηνία κυκλοφορίας

03 Ιουλίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Μετά το επιτυχημένο πρώτο Dragon Ball Xenoverse ήταν σίγουρο ότι η Bandai Namco θα επέστρεφε με νέο τίτλο. Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για Dragon Ball Xenoverse 2, δίνοντας και πληροφορίες σχετικά με τον νέο τίτλο, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

 Στο νέο Dragon Ball Xenoverse 2 όπως δήλωσε ο παραγωγός του παιχνιδιού, Masayuki Hirano, δεν αποκλείεται να δούμε να εισάγονται και στοιχεία από την anime σειρά στον κόσμο του παιχνιδιού, κάνοντας αναφορά στην τελευταία σειρά, το Dragon Ball Super. Αλλαγές θα υπάρξουν και στον κόσμο του παιχνιδιού, με την προσθήκη μια νέας πόλη με το όνομα Conton City, ενώ όπως έγινε γνωστό οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν καλύτερο και ανακαινισμένο οπτικό τομέα από το προκάτοχό του, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους φίλους της σειράς.

Το Dragon Ball Xenoverse 2 θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC. Στο παρακάτω trailer με τίτλο Restore the History που έδωσε στην δημοσιότητα η Bandai Namco θα δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε την δυνατότητα να μεταμορφωθείτε σε Super Saiyan 3.


Dragon Ball Xenoverse 2,επιβεβαίωση ανάπτυξης από την Bandai

19 Μαΐου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Μετά την επιτυχία του πρώτου Dragon Ball: Xenoverse ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει και δεύτερο μέρος. Mέσω δελτίου τύπου, η Bandai Namco γνωστοποίησε ότι την ανάπτυξη του νέου Dragon Ball: Xenoverse 2 έχει αναλάβει να ξεκινήσει η ομάδα Dimps που βρίσκεται στην Oσάκα της Ιαπωνίας.

Από τις μέχρι τώρα γνωστοποιημένες πληροφορίες, ο τίτλος θα έρθει με βελτιωμένα γραφικά. Ως παίκτες θα έχετε περισσότερες επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τους χαρακτήρες και, φυσικά, δεν θα λείπει η επιλογή του να μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας χαρακτήρα στο παιχνίδι, προσθέτοντάς του αρκετά νέα χαρακτηριστικά που θα είναι διαθέσιμα, ενώ ο κόσμος του Dragon Ball θα είναι ο μεγαλύτερος που έχει υπάρξει μέχρι τώρα σε παιχνίδι της σειράς.

Πέρα από την ανακοίνωση για την ανάπτυξη του νέου παιχνιδιού, η Bandai Namco έκανε γνωστό ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 για PS4, Xbox One και PC. Όπως δείχνουν τα πράγματα, στην E3 θα έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε και να δούμε περισσότερα πράγματα γύρω από το νέο Dragon Ball.

Dragon Ball Xenoverse 2

Πηγή