Dragon Age, πάνω στο Inquisition θα βασιστεί ο νέος τίτλος

Έχουν περάσει αισίως 4 χρόνια από το Dragon Age: Inquisition, το τρίτο μέρος της επιτυχημένης σειράς της Bioware. Κατάφερε να επαναφέρει το χαμόγελο στους φίλους της σειράς, διόρθωσε τα λάθη που είχαν γίνει στο Dragon Age 2 και παρουσίασε έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο. Όπως έγινε γνωστό, η BioWare εργάζεται στον επόμενο τίτλο. Η πληροφορία έρχεται από έναν συγγραφέα που εργάζεται για την ιστορία του νέου παιχνιδιού.

Dragon Age


Dragon Age, πάνω στο Inquisition θα βασιστεί ο νέος τίτλος

1 Ιουλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Η BioWare έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι μέσα από τους τίτλους της θέλει να βελτιώνεται και να κάνει ένα βήμα παραπάνω, στοχεύοντας και στην δημιουργία νέων τίτλων όπως το Anthem που είδαμε στην E3. Όπως είχε ανακοινωθεί πριν την E3, η BioWare εργάζεται και σε ένα ακόμα τίτλο, γνώριμο στους φίλους των RPG.

Μιλάμε φυσικά για το Dragon Age. Δεν έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες όμως. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σειράς, Mike Laidlaw, μίλησε στο podcast του 1099. Δεν είπε πολλά για το τι θα δούμε από το νέο τίτλο, παρά μόνο ποια θα είναι η πηγή έμπνευσης και που θα βασιστεί ο νέος τίτλος.

Dragon Age

 

Για την ώρα αυτό που επιβεβαίωσε είναι ότι έχουν προσληφθεί αρκετοί άνθρωποι που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του νέου Dragon Age. Δεν κατέστησε σαφές όμως αν έχουν ξεκινήσει να την ανάπτυξη του. Μόνο μια πληροφορία βγήκε από τα χείλη του και σίγουρα σε αρκετούς δεν θα προκαλέσει έκπληξη. Η BioWare θα εργαστεί πάνω στην συνέχεια του επιτυχημένου Dragon Age: Inquisition, όντας ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά ανοίγματα τίτλου στην ιστορία της εταιρίας.

Το νέο Dragon Age και το Anthem σύμφωνα με τον Mike Laidlaw δεν είναι τα μοναδικά projects πάνω στα οποία εργάζεται η BioWare. Φυσικά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, πάντως δήλωσε ενθουσιασμένος με μερικά από αυτά που έχει δει και που θα ανακοινωθούν στο μέλλον. Με όλα αυτά, μας άφησε με την αγωνία το τι πρέπει να περιμένουμε από την BioWare.

Dragon Age

 

Πηγή


Dragon Age, αναπτύσσεται η ιστορία του νέου τίτλου

23 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Στην αποκάλυψη προχώρησε ο Alexis Kennedy, μέλος και συνιδρυτής της Sunless Sea. Από developer, άλλαξε δρόμο παίρνοντας την απόφαση να στραφεί στην συγγραφή και την δημιουργία video game σεναρίων. Η BioWare ανακοίνωσε την πρόσληψη του τον Σεπτέμβριο. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, δουλεύει πάνω σε κάτι σημαντικό. Αν εκλαμβάνουμε σωστά τις δηλώσεις του πιστεύουμε ότι αναφέρεται στο νέο Dragon Age. Ενώ το καλωσόρισμα του στην BioWare έκανε ο Marko Darrah, εκτελεστικός διευθυντής της σειράς, και μέσω Twitter.

Πριν αρχίσει να εργάζεται στην BioWare, είχε ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια του πάνω στην συγγραφή. Ο Kennedy είχε εργαστεί πάνω στο αφηγηματικό περιεχόμενο του Stellaris, του turn-based sci-fi τίτλου της Paradox. Ο ίδιος τονίζει στο Eurogamer για τις διαφορές που έχει συναντήσει από την στιγμή που άρχισε να εργάζεται για την BioWare για λογαριασμό του νέου Dragon Age.

Dragon Age

Ο Kennedy δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον νέο τίτλο. Έδωσε λίγα στοιχεία για το που θα κινηθεί ο νέος τίτλος και όπως δήλωσε, θα του δοθεί σημαντική αυτονομία στο κομμάτι της ιστορίας. ” Όπως έχουμε δει και στους προηγούμενους τίτλους έχουμε αρκετές επιλογές, που καθορίζουν την πορεία του παιχνιδιού. Ενώ στο Dragon Age ίσως να ασχοληθούμε περισσότερο με κάτι παραδοσιακό.”

Για όσους δεν γνωρίζουν το Dragon Age: Origins έκανε ντεμπούτο το 2009, θυμίζοντας σε αρκετούς εποχές Baldur’s Gate. Το Dragon Age 2 κυκλοφόρησε το 2011, φέροντας και την περισσότερη μουρμούρα λόγω του περιορισμένου χάρτη. Το Dragon Age: Inquisition είναι η τελευταία προσθήκη. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την BioWare μέχρι τώρα ούτε από την Electronic Arts. Το σίγουρο είναι ότι η κυκλοφορία θα πρέπει να αναμένεται για το 2018. Λέτε να έχουμε κάποια έκπληξη στην E3;

Dragon Age

Πηγή

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.