Divinity: Original Sin II, ανακοίνωση κυκλοφορίας από την Larian Studios

Η σειρά Divinity της Larian Studios δεν είναι άγνωστη στους φίλους των RPGs, καθώς μετρά αρκετά χρόνια πορείας στο χώρο με μια σειρά από εξαιρετικούς τίτλους, με την πλειοψηφία των τίτλων να έχουν βγει για PC τα προηγούμενα χρόνια. Το μεγάλο μπαμ, όμως, η σειρά το έκανε πριν λίγα χρόνια. Η Larian Studios πήρε την απόφαση να αρχίσει από την αρχή την σειρά, αλλάζοντας ριζικά το στιλ του παιχνιδιού.

Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II, ανακοίνωση κυκλοφορίας από την Larian Studios

26 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Θα λέγαμε ότι πήρε αρκετά χρόνια στην Larian Studios μέχρι να βρει την αναγνώριση και να γνωρίσει μέρες δόξας. Όχι ότι τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς Divinity ήταν άσχημα, κάθε άλλο. Απλώς πάντα κάτι έλειπε για να κάνει το παραπάνω βήμα. Μέσα από το Divinity Original Sin, έκαναν αυτό που δεν μπορούσαν τόσα χρόνια πριν.

Η νέα σελίδα της σειράς γνώρισε καθολική αναγνώριση από του οπαδούς των RPG, θυμίζοντας μέρες Baldur’s Gate. Ακολούθησε την επιτυχημένη συνταγή για χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter. Μένοντας στο Steam σε Early Access, το Divinity: Original Sin II είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί στον μαγικό του κόσμο.

Ο τίτλος της Larian Studios έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά. Το Divinity: Original Sin II βρίσκεται περίπου ένα χρόνο σε Early Access. Η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πλήρες παιχνιδιού τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ένα από τα στοιχεία που θα δούμε στον νέο τίτλο θα είναι οι μάχες PvP και θα γνωρίσουμε μια νέα ιστορία. Όπως ανακοίνωσε το studio, στην Early Access του παιχνιδιού έχουν προστεθεί νέες περιοχές, νέο σύστημα επικοινωνίας με τα μέλη της ομάδας που θα έχετε μαζί σας.

Στο Divinity: Original Sin II οι παίχτες θα βρουν co-op που θα υποστηρίζεται μέχρι 4 παίχτες. Ο κάθε χαρακτήρας θα έχει τις δικές του ξεχωριστές δυνάμεις. Ενώ θα μπορείτε να δημιουργήσετε και τον δικό σας χαρακτήρα. Θα σας περιμένουν πολλά quests στον χάρτη που θα έχετε στην διάθεση σας. Για την συγγραφή του νέου παιχνιδιού η Larian Studios είχε έρθει σε συμφωνία με τον Chris Avellone. To Divinity: Original Sin II κυκλοφορεί για PC στις 14 Σεπτεμβρίου. Την μεταφορά του θα την δούμε κάποια στιγμή και στις κονσόλες όπως έγινε με τον πρώτο τίτλο.

Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II, σε Early Access στο Steam και λεπτομέρειες για το νέο τίτλο

20 Σεπτεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Για αυτήν τη προσπάθεια, οι άνθρωποι της εταιρίας στράφηκαν στο Kickstarter για την υλοποίησή του. Πέρα από την επιτυχία που γνώρισε στο Kickstarter, το Divinity: Original Sin II ήρθε και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του σαν ένα από τα καλύτερα RPGs των τελευταίων ετών.

Όπως και με το πρώτο Divinity Original Sin που κυκλοφόρησε το 2014 , έτσι και με τη συνέχεια του, ο τίτλος για ένα διάστημα θα βρίσκεται στο Steam στο Early Access μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 χωρίς να γνωρίζουμε ποιο μήνα.

Όσον αφορά το περιβάλλον του παιχνιδιού, θα μας μεταφέρει σε ένα fantasy περιβάλλον. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με διάφορους εχθρούς όπως πολεμιστές, μάγους και άλλους εχθρούς που έχουμε δει σε αντίστοιχα παιχνίδια της κατηγορίας των RPG. Σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο του Divinity: Original Sin II έγιναν γνωστά μερικά πράγματα προετοιμάζοντας τους φίλους της σειράς.

Στο Divinity: Original Sin II, η βασική ιστορία θα είναι κοντά στις 12 ώρες. Θα υπάρχει χρήση online co-op ως και 4 παίχτες, θα υπάρχει PvP και, σχετικά με την επιλογή του χαρακτήρα, θα είναι πιο πολλοί σε σύγκριση με το πρώτο τίτλο. Επίσης, θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε Human, Elf, Wizard και Dwarf. Επιπλέον, θα έχουμε 4 ιστορίες διαφορετικές μεταξύ τους, με την κάθε μια να έχει επιρροή στην άλλη και με το κάθε χαρακτήρα να έχει τις δικές του ικανότητες και spells.

Το Divinity: Original Sin II θα κυκλοφορήσει το 2017 για PC χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα έρθει κάποια στιγμή για PS4 και Xbox One, όπως έγινε με το Divinity Original Sin. Όπως δήλωσε η εταιρία, θα υπάρχουν περισσότερα νέα για το Original Sin II στο μέλλον.

https://www.youtube.com/watch?v=3A_PEIkZ0O8
Divinity: Original Sin II
Divinity: Original Sin II
Divinity: Original Sin II