Αντίο Netflix; 14 Ιουνίου έρχεται το Disney+ στα 8,99€!

Είναι επίσημο! το Disney+ που χιλιάδες χρήστες στην Ελλάδα περιμένουμε με ανυπομονησία θα είναι διαθέσιμο στις 14 Ιουνίου 2022! Το επίσημο δελτίο τύπου “προσγειώθηκε” μόλις σήμερα το πρωί στο mail του TechValue και επιβεβαιώνει την επίσημη ημερομηνία έναρξης για την χώρα μας.

Disney+ τιμή για Ελλάδα

Όπως μας ανέφερε η Disney+ στο δελτίο τύπου, το κόστος θα είναι φυσικά συνδρομητικό και θα ξεκινάει από τα 8,99€ για την μηνιαία συνδρομή, ή 89,90€ για την ετήσια.

Με το Disney+ οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, ψυχαγωγίας, πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures και όχι μόνο.

Ταυτόχρονη παρακολούθηση

Οι χρήστες με μόλις 1 προφίλ θα μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε 4 συσκευές, ενώ μπορούν να δημιουργηθούν μέχρι και 7 διαφορετικά προφίλ. Οι γονείς θα μπορούν να δημιουργήσουν παιδικά προφίλ για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους, όπως εξάλλου προσφέρουν και οι περισσότερες αντίστοιχες υπηρεσίες.

Asus ZenFone 8 Android