Το λογότυπο της Deutsche Telekom πλέον στη πρόσοψη του πρώην Ελληνικού ΟΤΕ

Στον γερμανικό κατά πλειοψηφία πλέον ΟΤΕ τοποθετήθηκε το σήμα της Deutsche Telekom που μέχρι το 1996 ήταν κρατικό μονοπώλιο της Ελλάδας. Η ιστορία του ΟΤΕ είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά εύκολα θα μπορούσε να γραφτεί μέχρι και βιβλίο το οποίο θα ήταν αρκετά μεγάλο και ενδιαφέρον. Τα πρώτα χρόνια του ΟΤΕ αποτύπωναν το Ελληνικό δαιμόνιο της διαφθοράς έως το κόκκαλο με απίστευτες καταστάσεις να εξελίσσονται στο εσωτερικό της.

Ο ΟΤΕ θα μπορούσε να είναι ένα τα 3 πιο δυνατά χαρτιά της χώρας αν φυσικά είχε υπάρξει ο κατάλληλος χειρισμός, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Ίσως οι πιο παλιοί να θυμούνται πόσο μπάχαλο υπήρξε ο ΟΤΕ. Ενώ πλέον συγκαταλέγεται στα 3 μεγαλύτερα brand που έχει το χρηματιστήριο Αθηνών. Όπως θα έχουν δει πλέον εκατομμύρια κάτοικοι που κυκλοφορούν εκεί, κάτω από το σήμα του ΟΤΕ υπάρχει ακόμα ένα λογότυπο, αυτό της Deutsche Telekom, μία “ευγενική χορηγία των Ελληνικών κυβερνήσεων”, καθώς πουλούσαν τα ποσοστά της.

Πότε μην ξεχνάς πως αν είσαι πελάτης ΟΤΕ ή Cosmote δεν χρειάζεται να χρεώνεσαι έξτρα όταν επικοινωνείς με την εξυπηρέτηση πελατών στο 13888 καθώς υπάρχει αριθμός χωρίς χρέωση. Έχουμε γράψει αναλυτικό άρθρο για τους αριθμούς που είναι αναγκασμένοι από τον νόμο να διαθέτουν για εξυπηρέτηση πελατών cosmote και ΟΤΕ χωρίς χρέωση!

Asus ZenFone 8 Android