Destiny: Rise of Iron, στη δημοσιότητα το launch trailer

Ήταν από τους τίτλους που, πριν ακόμα κυκλοφορήσει, είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της gaming βιομηχανίας. Δόθηκαν αρκετά εκατομμύρια δολάρια για την δημιουργία του και αρκετά για το λανσάρισμα του στην αγορά. H Activision ασπάστηκε το μεγαλεπήβολο σχέδιο της Bungie για ένα FPS ΜΜΟ διάδοχο του Halo, απευθυνόμενος αποκλειστικά στους φίλους των κονσολών. Μια κίνηση με πολύ ρίσκο, που στο τέλος βρήκε νικητή την Bungie και με την πρώτη προσπάθεια το Destiny να στέφεται με μεγάλη επιτυχία.

Destiny Rise of Iron


Destiny: Rise of Iron, στη δημοσιότητα το launch trailer

16 Σεπτεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Δίνοντας ένα εντυπωσιακό trailer στην δημοσιότητα, η Bungie προετοίμασε τους φίλους του Destiny για επικές μάχες μέσα από τη νέα ιστορία που έρχεται στο νέο expansion. Από το trailer, μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με το σενάριο, όπου μια απειλή από το παρελθόν επιστρέφει και οι Guardians πρέπει να την σταματήσουν.

Το νέο expansion έρχεται με αρκετό έξτρα υλικό. Πέρα από τη νέα ιστορία, μέσα θα βρούμε νέα quests, όπλα, Armor Set και -φυσικά- Bosses για να αντιμετωπίσουμε. Το νέο expansion του Destiny έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου για PS4 και Xbox One. Περισσότερες πληροφορίες για το expansion του Destiny μπορείτε να μάθετε στο trailer που ακολουθεί.


Destiny: Rise of Iron, παρουσίαση των όπλων

13 Σεπτεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία, μας χωρίζουν μόνο 10 ημέρες από το νέο expansion του Destiny. Το Destiny: Rise of Iron έρχεται με διάφορες νέες προσθήκες. Εμείς θα εστιάσουμε σε μια από αυτές, η οποία έχει να κάνει με τα όπλα που θα υπάρχουν στο νέο τίτλο και τις αλλαγές που θα μπορούμε να κάνουμε σε αυτά.

Εδώ και λίγο καιρό, μέσω του Instagram, η Bungie έδωσε αρκετές φωτογραφίες στην δημοσιότητα από τον σχεδιασμό των όπλων και τη τροποποίηση που θα μπορούμε να κάνουμε, αν το θέλουμε. Μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας του νέου expansion, διαθέσιμη έγινε μια νέα ενημέρωση, η 2.4.0, η οποία προσθέτει κάποιες αλλαγές. Επίσης, παρουσιάζει και ένα μέρος από τον κόσμο του Rise of Iron που θα πρέπει να ξεκλειδώσουμε.

Το Destiny: Rise of Iron θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 20 Σεπτεμβρίου.

9 10 7 5 6 8


Destiny: Rise of Iron, κυκλοφορεί τoν Σεπτέμβριο για PS4 και Xbox One

13 Ιουνίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Ότι το Destiny: Rise of Iron θα ήταν το τελευταίο expansion για το Destiny, ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, καθώς αρκετά στοιχεία είχαν διαρρεύσει χωρίς, ωστόσο, η Bungie να επιβεβαιώνει κάτι επίσημα μέχρι εκείνη την ώρα. Ώσπου η Bungie έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για το Rise of Iron, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι αυτό θα είναι το νέο expansion, αλλά και το τελευταίο για το Destiny. Πέρα από την παρουσίαση του trailer, δόθηκαν και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως η προσθήκη νέας ιστορίας και αποστόλων, νέων όπλων, πανοπλιών και άλλα. Η ιστορία του νέου expansion θα διαδραματίζεται στην Γη, σε μια περιοχή που θα ονομάζεται The Plaguelands.

Άτυχοι θα είναι οι κάτοχοι των PS3 και Xbox 360, καθώς, όπως ανακοίνωσε η Bungie, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μόνο για PS4 και Xbox One, βάζοντας ένα τέλος στις επεκτάσεις που είχαν γίνει (και) στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς. Το νέο expansion του Destiny: Rise of Iron θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 26€ για PS4 και Xbox One.


Destiny: Rise of Iron, αποκάλυψη του νέου expansion

23 Μαΐου 2016 – Μάνος Μαριδάκης 

Το Destiny θα κυκλοφορήσει το 2014 και από την πρώτη μέρα θα πουληθούν 500 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος αποκλειστικά για τις κονσόλες της Sony (PS3, PS4) και της Microsoft (Xbox 360, Xbox one). Στην βάση του, είχαμε να κάνουμε με ένα καθαρά multiplayer FPS τίτλο, είχαμε την δυνατότητα για μάχες PvP και PvE. Ο τίτλος της Bungie απέσπασε πολλά βραβεία εκείνη την χρονιά.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 2 expansions, το πρώτο με τίτλο House of Wolves, ενώ τον Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το Τhe Taken King. Τώρα, ένα νέο μεγάλο expansion είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, οι άνθρωποι της Bungie δουλεύουν πάνω στο νέο expansion του Destiny, χωρίς -μέχρι τώρα- αρκετά πράγματα γύρω από την νέα επέκταση να είναι γνωστά. Ένας χρήστης του Reddit έδωσε λίγο φως, καθώς ανέβασε μια εικόνα που παρουσιάζεται ο Lord Saladan και ο τίτλος του παιχνιδιού.

Destiny: Rise of Iron είναι ο τίτλος και, με τις πηγές του, το Kotaku ήρθε να ενισχύσει για την γνησιότητα της εικόνας δίνοντας στη δημοσιότητα μάλλον το εξώφυλλο. Το Kotaku κάνει λόγο ακόμα και για έλευση ενός νέου Raid. Ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Destiny: Rise of Iron

Από την μεριά της, η Bungie, σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάπτυξη του νέου expansion, δεν έχει προβεί σε κάποια επιβεβαίωση για τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα. Οι fans του Destiny θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή μέχρι την E3 όπου εκεί θα υπάρξει σχετική ενημέρωση τόσο για την επέκταση όσο και για τις πληροφορίες σχετικά τη δημιουργία του sequel.

Destiny: Rise of Iron

Πηγή