Dead Rising, τα zombies έρχονται PS4 και Xbox One

Tα zombies είναι στο επίκεντρο της προσοχής και αποτελούν πηγή έμπνευσης, ιδιαίτερα μετά τη τεράστια επιτυχία που έχει κάνει σε όλο το κόσμο η γνωστή σειρά, Τhe Walking Dead. Σε ότι αφορά το χώρο των video games, εδώ και αρκετά χρόνια έχουν εμφανιστεί τίτλοι που είναι βασισμένοι πάνω στη θεματολόγια των zombies. Όπως για παράδειγμα, το Dead Rising, το οποίο επιστρέφει σε remastered έκδοση τον Σεπτέμβριο.

Dead Rising


Dead Rising

Όπως έγινε γνωστό από την Capcom και επίσημα, η σειρά Dead Rising, επιστρέφει για το PS4 και Xbox One, το 1, το 2 και το Off the Record μέρος της σειράς που γνώρισαν επιτυχία χάρης στο θεότρελο gameplay, καθώς έδινε την δυνατότητα στους παίχτες να χρησιμοποιούν ότι θέλουν σαν όπλο και να δημιουργούν τους δικούς τους συνδυασμούς έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τα zombies.

Μετά την σχετική ανακοίνωση για την μεταφορά τους στις τωρινές κονσόλες, πληροφορίες έγιναν γνωστές για τις βελτιώσεις που θα υπάρχουν. Τα παιχνίδια θα τρέχουν στα 1080p, στα 60fps, η σειρά θα έρθει με όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Ενώ η αγορά τους θα μπορεί να γίνει είτε σε digital ή physical μορφή. Το καθένα θα κοστίζει €15,99, ενώ όσοι θα θελήσουν να έχουν και τα 3 παιχνίδια στην κατοχή τους θα τα βρουν στο Store του PS4 και Xbox One κάποια στιγμή.

Οι κάτοχοι των PCs έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν την ανανεωμένη εκδοση του Dead Rising και Off the Record που είναι διαθέσιμα στο Steam. Πληροφοριακά, το πρώτο μέρος δεν έχει γίνει διαθέσιμο ακόμα.

Η Remastered έκδοση της σειράς, Dead Rising, θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου για PS4 και Xbox One.

Πηγή