DCU Online & Marvel Heroes Omega, δύο τίτλοι για ατελείωτες μάχες

Οι fans των Comics, είτε ανήκουν στη πλευρά της Marvel ή της DC, ζούνε στιγμές που ούτε οι ίδιοι πίστευαν ότι θα ζήσουν. Οι χάρτινοι ήρωες που τόσο αγαπάμε είναι στο επίκεντρο της προσοχής αρκετά έντονα τα τελευταία χρόνια. Ταινίες και σειρές που ανακοινώνονται τραβούν σαν μαγνήτης το κοινό που δεν είναι και τόσο εξοικειωμένο με την συγκεκριμένη θεματολογία. Φυσικά ο χώρος των Games δεν είναι άγνωστος στους ήρωες της DC και Marvel. Δυο από τους τίτλους που σας βάζουν να ζήσετε την έμπειρα του να είσαι σούπερ ήρωας είναι το DCU Online & Marvel Heroes Omega.


DCU Online & Marvel Heroes Omega, δύο τίτλοι για ατελείωτες μάχες

DC Universe Online

PS4, PS3, Xbox One, PC

Το DC Universe Online έχει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των MMORPG όλα αυτά τα χρόνια. Αν και το ξεκίνημα ήταν λίγο νωχελικό, διότι ακολουθούσε το μοντέλο της συνδρομής. Κάτι που ύστερα άλλαξε όταν έγινε Free to Play. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει γίνει από την Daybreak Game Company και την WB Games.

DCU Online και Marvel Heroes Omega

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε είναι η δημιουργία του δικού σας χαρακτήρα. Θα μπορείτε να αντλήσετε στοιχεία από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες της DC, είτε αυτοί είναι κακοί ή καλοί. Μπορείτε να παίξετε είτε ως άντρας ή γυναίκα και να διαμορφώσετε τον/την ήρωα/ηρωίδα σας όπως θέλετε. Ενώ μπορείτε να επιλέξετε και τη δύναμη που θέλετε να έχετε όπως, φωτιά, πάγο, μαγεία, τηλεκίνηση, ηλεκτρισμό, φυσική δύναμη και άλλα.

Η Daybreak Game Company αρκετά συχνά προσφέρει νέο περιεχόμενο στους παίχτες. Ενώ μέσα από τις ενημερώσεις που κάνει διορθώνει και οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρχει. Στο DCU Online θα δείτε γνωστές πόλεις από τα Comics της DC. Θα βρείτε περιοχές με PvE, και PvP. Ο τίτλος δίνει την ευκαιρία στους παίχτες να γίνουν κομμάτι της ιστορίας της DC.

Marvel Heroes Omega

PS4, Xbox One, PC

Το Marvel Heroes Omega είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη βασισμένη στον κόσμο και τους ήρωες της Marvel. Είναι θα λέγαμε μια βελτιωμένη έκδοση του Marvel Heroes που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Στο Marvel Heroes Omega αναλαμβάνουμε τον έλεγχο των πιο γνωστών ηρώων της Marvel όπως Iron Man, Capten America, Wolverine κ.α. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε έξτρα ικανότητες και χαρακτήρες μέσα από τις αγορές σας μέσα στο παιχνίδι. Στα του gameplay έχουμε να κάνουμε με APRG.

DCU Online και Marvel Heroes Omega

Σεναριακά, το Cosmic Cube, η πανίσχυρη δύναμη που μπορεί να μεταβάλει και την ίδια την πραγματικότητα, πέφτει στα χέρια του Doctor Doom. Με την σειρά του, ο Doom χρησιμοποιεί την δύναμη του Cosmic Cube, για να σκοτώσει τον Watcher. Σκοπός του Doctor Doom είναι να αναμορφώσει τον κόσμο. Την ιστορία του τίτλου έχει γράψει ο Brian Michael, που έχει εργαστεί πάνω σε Comics της Marvel. Η ανάπτυξη του Marvel Heroes Omega έχει γίνει από την Gazillion Entertainment. Η διάθεση του παιχνιδιού έγινε στις 5 Απριλίου.

I can only show you the door...