Dawn of War III, η Relic ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για την open beta

Είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες RTS σειρές των τελευταίων ετών, βασισμένο στο σκοτεινό κόσμο του Warhammer 40K. Το πρώτο Dawn of War ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις, λαμβάνοντας θετικά σχόλια που έκαναν λόγο για ένα εξαιρετικό RTS. Ήταν η αρχή για να ακολουθήσει έπειτα από μερικά χρόνια από την Relic Entertainment ο διάδοχός του, το Dawn of War 2.

Το δεύτερο μέρος ανέβασε ακόμα πιο ψηλά το πήχη, προσφέροντας στους παίκτες epic μάχες και την δυνατότητα να ταξιδέψουν σε άλλους πλανήτες, ενώ και το gameplay ήταν από τα δυνατά του σημεία. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο που υπήρχε στο Dawn of War 2 ήταν ότι, πέρα από τις δυνάμεις των Space Marines, μέσα από τα expansions που κυκλοφόρησαν μπορούσαμε να πάρουμε τον έλεγχο και των άλλων φυλών που υπήρχαν στο παιχνίδι.

Dawn of War III


Dawn of War III, η Relic ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για την open beta

6 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Το Dawn of War III δείχνει εντυπωσιακό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ωστόσο μια δοκιμή θα λύσει τις όποιες απορίες μπορεί να έχετε. Όπως ανακοίνωσε η Relic, θα δοθεί μια open beta σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι του multiplayer από τις 21 έως τις 24 Απριλίου. Η δοκιμή θα αφορά μόνο το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού καθώς δεν θα υπάρχει single-player campaign. Τρεις παρατάξεις θα είναι διαθέσιμες, οι Space Marines, οι Eldar και τα Orks.

Dawn of War III

Η δοκιμαστική αυτή περίοδος θα δώσει την ευκαιρία στους νέους παίχτες να γνωρίσουν τον τίτλο της Relic. Οι παλαιότεροι παίχτες που το έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν θα δουν τις αλλαγές που έρχονται στο gameplay του Dawn of War III, παρουσιάζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία κάθε παράταξης.

Η Relic μέσα από τις παρατάξεις τις δίνει την δυνατότητα γνωριμίας με τους ήρωες και τις καταστροφικές ικανότητες που χρησιμοποιούν. Ενώ μια ισχυρή ομάδα από μονάδες θα σας επιτρέψει να διττέ και να δοκιμάσετε διαφορετικά στιλ μάχης και τακτικές. Το Dawn of War III θα κυκλοφορήσει για PC στις 27 Απριλίου. Στην εικόνα που ακολουθεί, υπάρχει αναλυτικά το τι προσφέρει η open beta. Για εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site.

Dawn of War III

Πηγή


Dawn of War III, επίσημη ημερομηνία κυκλοφοριας από την Sega

07 Μαρτίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Μια από τις πιο απαιτητικές RTS σειρές των τελευταίων ετών, είναι έτοιμη να μας υποδεχθεί στον σκοτεινό και βίαιο κόσμο της μέσα από τον νέο της τίτλο. Οι fans του σύμπαντος του Warhammer 40k και της σειράς, Dawn of War, θα πρέπει να περιμένουν την κυκλοφορία του Dawn of War III μέχρι τον Απρίλιο, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ίδια την Sega.

Dawn of War III

Dawn of War III

Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, έρχεται αποκλειστικά για PC. Η ανάπτυξη του νέου τίτλου έχει γίνει από την Relic Entertainment, ζωντανεύοντας τον βίαιο σύμπαν της Games Workshop. Η Relic είναι γνωστή στους κύκλους των strategy games. Βρίσκεται πίσω από μια άλλη γνωστή σειρά, το Company of Heroes.

Στο Dawn of War III, τρεις από τις πιο γνωστές φυλές του παιχνιδιού, οι Spaces Marines, οι Eldar και τα Orks, μάχονται για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Κάθε φυλή έχει τα δικά της πλεονέκτημα, μειονεκτήματα και τις δικές τις δυνάμεις. Με την κατασκευή της βάσης, θα μπορούμε να κατασκευάσουμε μονάδες με ειδικές δυνάμεις, προκαλώντας τεράστια ζημιά στον εχθρό.

Dawn of War III

Dawn of War III

Το Dawn of War III θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου για PC. Στην αγορά θα γίνουν διαθέσιμες 3 εκδόσεις, η Standard Edition, η Limited Edition και η Collector’s Edition. Στο trailer που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον νέο τίτλο της Relic Entertainment.

 

Πηγή


Dawn of War III, ένας επικός διαστάσεων πόλεμος ξεκινά

20 Φεβρουαρίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Αρκετά συχνά η Relic Entertainment δίνει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες σε ότι να κάνει με το νέο τίτλο μέσα από videos. Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer με τίτλο, Prophecy of War. Παρουσιάζεται το story του παιχνιδιού αλλά και gameplay από τις τρεις αντιμαχόμενες φυλές, οι οποίες είναι οι Space Marines, οι Eldar και τα Orcs. Η καθεμία πολεμά για τους δικούς της σκοπούς.

Το Dawn of War III δείχνει ανανεωμένο σε πολλούς τομείς, τόσο στο gameplay όσο και στον τομέα των γραφικών. Στο trailer παρουσιάζονται οι τρεις αρχηγοί των φυλών. Από τους Space Marines ο Captain Gabriel Angelos. Από την φυλή των Eldar ο Farseer και από την πλευρά των Orcs ο Gorguz. Επίσης βλέπουμε παράλληλα και το μέγεθος των μαχών στις οποίες θα λάβουμε μέρος.

Dawn of War III

Dawn of War III

Η ιστορία του τίτλου περιστρέφεται γύρω από την μυστηριώδη λόγχη του Khaine, θεού του αίματος των Eldar. Κάθε παράταξη την θέλει για τους δικούς της σκοπούς και ουσιαστικά μπορεί να καθορίσει τον μέλλον της κάθε φυλής. Το Dawn of War III θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2017.

Πηγή


Dawn of War III, δόθηκε το πρώτο gameplay trailer στην E3 2016

16 Ιουνίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Ο κόσμος του Warhammer 40K είναι από τους πιο σκοτεινούς, πλούσιους και συνάμα από τους πιο αιματοβαμμένους που έχουν υπάρξει, καθώς οι μονάδες του αυτοκράτορα, οι Space Marines, πολεμάνε με όλες τις δυνάμεις τους κάθε απειλή. Η σειρά Dawn of War έχει μια μακρά και άκρως επιτυχημένη πορεία που, με την σειρά της, έχει βάλει και αυτή το λιθαράκι της στο να γιγαντωθεί η κατηγορία των Strategy Games.

Στην φετινή E3 2016, τα PC Games είχαν την δική τους press conference. Εκεί παρουσιάστηκε ένα πρώτο δείγμα από το gameplay trailer του Dawn of War III. Aκολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων τίτλων της σειράς – καθώς στη βάση του θα έχουμε να κάνουμε με ένα RTS game – οι πρώτες εντυπώσεις και αντιδράσεις που άφησε ο τίτλος ήταν θετικές, δίνοντας υποσχέσεις για έντονες μάχες, ενώ πέρα από το βασικό campaign θα υπάρχει και το multiplayer κομμάτι.

Στο gameplay που παρουσιάστηκε, βλέπουμε τον Commander Gabriel Angelos και τους συμπολεμιστές του σε πλήρη δράση να αντιστέκονται ενάντια των δυνάμεων των Eldar. Το Dawn of War III θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουμε συναντήσει και στους άλλους τίτλους της σειράς, καθώς θα μπορούμε να έχουμε στην διάθεσή μας διάφορες μονάδες, με την κάθε μια να έχει διαφορετική ικανότητα. Μέσα από τους πόντους εμπειρίας θα μπορούμε να ενισχύσουμε τον ήρωα μας με διάφορες ικανότητες.

Το Dawn of War III θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC, δεν έχει όμως δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα.


Dawn of War III, έρχεται το 2017

4 Μαΐου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για νέο Dawn of War είχαν αρχίσει να φουντώνουν, χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχει μια επίσημη τοποθέτηση από την SEGA. Εχθές, μέσα από ένα επικό trailer που δόθηκε στην δημοσιότητα, η SEGA ανακοίνωσε το τρίτο μέρος της σειράς. Την ανάπτυξη του Dawn of War III έχει αναλάβει η Relic Entertainment όπως έγινε και στον προηγούμενο τίτλο.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν και έχουν γίνει γνώστες είναι ότι, στο τρίτο μέρος του παιχνιδιού, ο χάρτης θα είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε δει μέχρι τώρα στην σειρά, καθώς θα συνδυάζει την κλίμακα του πρώτου παιχνιδιού, και το Customization και το Elite Heroes θα υπάρχουν όπως στο δεύτερο μέρος της σειράς.

Εμείς σας αφήνουμε να απολαύσετε το πρώτο trailer από το νέο Dawn of War III και να πάρετε μια πρώτη γεύση από την αιώνια μάχη ανάμεσα στους Space Marines εναντίον των Orcs και των Eldar.

Πηγή