Dawn of Titans, επικές μάχες σε iOS και Android συσκευές

Είτε μιλάμε για μεγάλες ή μικρές εταιρίες στο χώρο της gaming βιομηχανίας, και οι δυο περιπτώσεις έχουν ένα κοινό. Δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη και τη παρουσία τους στη κατηγορία των smartphones. Παρουσιάζουν τίτλους με μεγάλο ενδιαφέρον, κερδίζοντας την προσοχή των gamers και όχι μόνο. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τους φίλους των strategy games είναι το Dawn of Titans που έρχεται να φέρει επικές μάχες στη φορητή συσκευή μας.

Dawn of Titans


Dawn of Titans

Στο Dawn of Titans αναπτύχθηκε από την NaturalMotion και στον πυρήνα του είναι strategy. Με το πάτημα των δαχτύλων μας, θα έχουμε υπό τον έλεγχο μας μονάδες από στρατιώτες. Με τις εντολές που θα τους δώσουμε, θα μπορούν να κάνουν επιθέσεις είτε με βέλη που έχουν επάνω τους φωτιά, ξίφη ή και με βόμβες. Ενώ στην διάθεση μας θα έχουμε και ένα Τιτάνα. Όσοι ασχολούνται με τα strategy games στο κινητό τους, μπορεί να έχουν αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Το Dawn of Titans είναι ότι πρέπει για το κινητό, προσφέροντας έντονες και γρήγορες μάχες.

Σε ότι έχει να κάνει με το περιβάλλον του παιχνιδιού, βρισκόμαστε σε ένα fantasy κόσμο. Τα γνωστά μας όντα, οι Τιτάνες, έχουν επιστέψει στην γη ύστερα από πολλούς αιώνες απουσίας. Ο τίτλος είναι επηρεασμένος από πολλούς θρύλους και αφηγήσεις σχετικά με τους Τιτάνες. Όσον αφορά το κομμάτι του gameplay, πέρα από τον Τιτάνα, κατά την διάρκεια της μάχης θα έχετε και την παρουσία εκατοντάδων στρατιωτών.

Στο Dawn of Titans η μάχη κρατά μόνο μερικά λεπτά. Πριν ξεκινήσετε μια μάχη, θα πρέπει να επιλέξετε τον Τιτάνα σας και ποιους στρατιώτες θα έχει στο πλευρό του. Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εντολές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και να επιλέξετε το σημείο που θέλετε να επιτεθούν. Μόλις η μάχη αρχίσει, θα μπορείτε να φτιάξετε την τακτική που θέλετε στοχεύοντας τους εχθρούς σας. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε επιθέσεις χρησιμοποιώντας μαγιά και ξόρκια.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο που θα συναντήσουν οι παίχτες είναι ότι, θα υπάρχει το κομμάτι του single player και multiplayer. Θα σας δίνει την δυνατότητα να προβείτε και σε συμμαχίες με άλλους παίχτες. Πολύ καλή δουλειά από την NaturalMotion έχει γίνει και στον οπτικό τομέα πάνω στα μοντέλα των Τιτάνων, όπως τα χαρακτηριστικά τους. Εξίσου εντυπωσιακά δείχνουν και τα εφέ από τα ξόρκια.

Όπως έχουμε δει σε πολλά strategy games θα πρέπει να προσέξουμε τη βάση μας και το Dawn of Titans δεν αποτελείται εξαίρεση. Θα πρέπει να χτίσετε βάσεις που θα σας χρειαστούν για την εκπαίδευση των στρατιωτών σας, αλλά και φάρμες για την τροφή τους. Μια διαδικασία που θα σας απασχολήσει αρκετά. Όσο για την αναβάθμιση της μονάδας θα χρειαστεί και εκεί τη προσοχή σας και τα χρήματα που θα πρέπει να διαθέσετε.

Το Dawn of Titans σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον τον παιχτών και ιδιαίτερα αυτών που τους αρέσει το κομμάτι της στρατηγικής. Προσφέρει μια διαφορετική οπτική σε αντίστοιχους τίτλους της κατηγορίας. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος τόσο στις iOS όσο και στις Android συσκευές.

Dawn of Titans

Dawn of Titans

Dawn of Titans

Dawn of Titans

Πηγή