Γνωρίστε τη νέα All-Rounder κάρτα ήχου Creative Sound Blaster X4

Η Creative Technology ανακοίνωσε τη νέα κάρτα ήχου Sound Blaster X4. Το νέο αυτό USB DAC έρχεται να αντικαταστήσει την Sound Blaster X3, προσθέτοντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Πρόκειται για μία πολύ βολική πρόταση, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα με τις περισσότερες συσκευές, από PC και Mac, μέχρι PlayStation 4/5, αλλά και Nintendo Switch.

Creative Sound Blaster X4

Η Sound Blaster X4 είναι μία καλή λύση, τόσο για για ταινίες όσο και για μουσική. Οι φίλοι των video games δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού ο virtual surround ήχος της Creative, είναι και αυτός εδώ. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ακύρωση θορύβου μέσω του SmartComms Kit, ιδανικό για όσους εργάζονται από το σπίτι και συμμετέχουν συχνά σε κλήσεις. Για τους πιο… παιχνιδιάριδες υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα αλλαγής φωνής μέσω του Voice Morph.

Φυσικά τίποτα δεν θα είχε νόημα, αν η κάρτα δεν μπορούσε να αποδώσει πραγματικά premium ήχο. Εδώ η Creative έβαλε όλη τη τεχνογνωσία της, ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό είτε χρησιμοποιούνται ηχεία (έως 7.1 συστήματα), είτε headphones! H Sound Blaster X4 υποστηρίζει τη κωδικοποίηση Dolby Digital Live για μετατροπή ήχου surround σε πραγματικό χρόνο. Η τιμή της Sound Blaster X4 διαμορφώνεται στα €149.99 και μπορείτε να την προμηθευτείτε από καταστήματα, αλλά και από το Creative.com