Creative Live! Cam Sync 4K: Η νέα 4K webcam για τηλεδιασκέψεις υψηλής ποιότητας

Η Creative Technology παρουσίασε την νέα Creative Live! Cam Sync 4K, μια ισχυρή web camera σχεδιασμένη για να καλύπτει όλες τις ανάγκες τηλεδιάσκεψης και streaming. Έρχεται εξοπλισμένη με αισθητήρα εικόνας υψηλής απόδοσης Sony 4K UHD 8MP, ρυθμιζόμενο οπίσθιο φωτισμό και ευρυγώνιο φακό 95°, αυτή η κάμερα καταγράφει περισσότερα μέσα στο κάδρο, παρέχοντας κρυστάλλινα βίντεο με ταχύτητα έως και 40 FPS, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

4K webcam

Με δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα, η φωνή θα καταγράφεται με σαφήνεια και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου. Η κάμερα διαθέτει επίσης ενσωματωμένο κάλυμμα φακού για πρόσθετη προστασία της ιδιωτικής ζωής και κλιπ γενικής χρήσης για ευέλικτη τοποθέτηση παντού. Συμβατή με το UVC, ενσωματώνεται απρόσκοπτα με εικονικές συσκέψεις και δημοφιλείς πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης, επιτρέποντάς να ξεκινήσετε αμέσως την χρήση της.

Το Creative Live! Cam Sync 4K, που συνοδεύεται από το SmartComms Kit και την εφαρμογή Creative App, εγγυάται καθαρή επικοινωνία με λειτουργίες όπως το VoiceDetect και το NoiseClean-Out. Βελτιώστε την ποιότητα του βίντεο και περάστε στο επόμενο επίπεδο με την Creative Live! Cam Sync 4K, η οποία διατίθεται στην τιμή των 79,99 ευρώ από το κατάστημα της Creative.

Huawei Mate 40