Η Valve παρουσιάζει το Counter-Strike 2, μια δωρεάν εναλλακτική του CS:GO!

Η Valve μόλις ανακοίνωσε μια περιορισμένη έκδοση του Counter-Strike 2, την πολυαναμενόμενη συνέχεια του κλασικού shooter! Το παιχνίδι βασίζεται στη μηχανή Source 2 και περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στους βασικούς μηχανισμούς, καθώς και πολλές οπτικές βελτιώσεις, αναβαθμισμένες ή αναθεωρημένες εκδόσεις των υφιστάμενων χαρτών και ειδικά binds.

ounter-Strike 2
Counter Strike 2

Η εταιρεία λέει ότι ξεκινάει μια “περιορισμένη δοκιμή” την Τετάρτη και ότι οι χρήστες που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν σε αυτήν με βάση παράγοντες όπως ο πρόσφατος χρόνος παιχνιδιού στους επίσημους server της Valve, ο παράγοντας εμπιστοσύνης και η θέση του λογαριασμού Steam”. Αν επιλεγείτε, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο κύριο μενού του CS:GO που θα σας επιτρέπει να εγγραφείτε. Οι άνθρωποι επιτρέπεται να μεταδίδουν την εμπειρία τους και να δημοσιεύουν βίντεο από αυτήν, οπότε ακόμη και όσοι από εμάς δεν μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι θα μπορέσουμε να δούμε καλύτερα το πραγματικό gameplay.

Counter Strike 2

Η περιορισμένη δοκιμή έκδοση είναι μόνο για Windows, ενώ άλλες λειτουργίες και χάρτες θα έρθουν σε μελλοντικές εκδόσεις. Όλα τα αντικείμενα που συλλέγονται στο CS:GO θα είναι διαθέσιμα στο νέο παιχνίδι, οπότε οι παίκτες μπορούν να ανυπομονούν να φέρουν τα αγαπημένα τους skin και όπλα στο νέο παιχνίδι.

Το πλήρες παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 και η ανακοίνωση έρχεται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης State of Unreal της Epic στο GDC 2023. Αυτά είναι σπουδαία νέα για τους οπαδούς του αρχικού Counter-Strike, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία τη συνέχεια εδώ και χρόνια.

Είναι σαφές ότι η Valve παίρνει το χρόνο της για να διασφαλίσει ότι το Counter-Strike 2 θα είναι το καλύτερο δυνατό. Με τη μηχανή Source 2, τους ανανεωμένους μηχανισμούς και όλα τα στοιχεία από το CS:GO, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά shooters της χρονιάς. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2023 για να το μάθουμε!