Ποιο 5G; Σημαντικό πρόβλημα στο δίκτυο της Cosmote (κλήσεις/δεδομένα)!

Μετά την Vodafone, η οποία είχε μεγάλο πρόβλημα την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε η σειρά και της Cosmote να αντιμετωπίσει σοβαρά θέματα στο δίκτυό της. Αυτή την στιγμή συνδρομητές της Cosmote έχουν προβλήματα στις κλήσεις αλλά και τη σύνδεση τους στο διαδίκτυο!

Cosmote προβλήματα στο δίκτυο

Όλα ξεκίνησαν χθες Τρίτη, όταν από το απόγευμα χρήστες άρχισαν να αναφέρουν προβλήματα στο δίκτυό τους από τις 18:00 και έπειτα. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως η συσκευή τους άρχισε να κάνει νερά, μιας και η Cosmote δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια προβλήματα. Το βράδυ, τα προβλήματα έγιναν πιο έντονα, με τους περισσότερους να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις, αλλά και να μην έχουν πρόσβαση σε δεδομένα κινητής. Σήμερα το πρωί η κατάσταση συνεχίστηκε, με το σήμα της Cosmote να παραμένει ασταθές.

Δήλωσε οποιαδήποτε βλάβη θες χωρίς να χρεωθείς: Βλάβες ΟΤΕ

Πριν λίγες ώρες η Cosmote εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναγνώρισε το πρόβλημα. Σύμφωνα με την εταιρία, υλοποιήθηκε αναδρομολόγηση στο δίκτυο της, η οποία βοήθησε στον περιορισμό του προβλήματος. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει, αρκετοί πελάτες κινητής συνεχίζουν να έχουν θέμα με την πρόσβαση στο δίκτυο μέσω 4G.

Αυτή την στιγμή τα προβλήματα συνεχίζονται, με πολλούς χρήστες να είναι εξαγριωμένοι στο Twitter…

I can only show you the door...