Code Vein, παρουσίαση του gameplay με εμφανείς επιρροές από Dark Souls

Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν φήμες που βγαίνουν από διάφορα μέσα για ένα τίτλο, είτε να καταλήγουν σε επιβεβαίωση, είτε δεν έχουν καμία βάση. Το ιαπωνικό έντυπο Famitsu με πληροφορίες που έδωσε πριν την ανακοίνωση που ήταν προγραμματισμένη, αποκάλυψε το τίτλο του παιχνιδιού. Το περιοδικό έπεσε 100% μέσα. Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Code Vein, ένα RPG στο οποίο αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός βαμπίρ.

Code Vein


Code Vein, παρουσίαση του gameplay με εμφανείς επιρροές από Dark Souls

4 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Μετά τα αινιγματικά trailer και την επίσημη ανακοίνωση του Code Vein, έχουμε αποκτήσει μια σφαιρική άποψη για το στιλ που θα ακολουθήσει. Μέσα από φωτογραφίες και πληροφορίες, μάθαμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι με anime αισθητική, έχοντας τον ίδιο βαθμό δυσκολίας του Dark Souls. Ομολογουμένως ένας ενδιαφέρον σχεδιασμός. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το 2018. Το πρώτο trailer με το gameplay έρχεται να μας παρουσιάσει τους μηχανισμούς και τον σκοτεινό κόσμο του Code Vein.

Έχοντας ανακοινώσει το τέλος του Dark Souls, δεν ήταν λίγοι που ασπάστηκαν την άποψη ότι το Code Vein είναι ένα νέο Dark Souls, με σαφώς διαφορετική οπτική. Ενώ το στοιχείο της διάδοχης, ήρθε να ενισχύσει ότι και η δύο τίτλοι ανήκουν στην ίδια εταιρία, την Bandai Namco. Αυτό που θα διαπιστώσετε σχεδιαστικά σε ότι έχει να κάνει με τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι ότι φέρνουν πιο πολύ σε βαμπίρ από amine. Πέρα από τους απλούς αντιπάλους που θα βρείτε μέσα στο παιχνίδι, θα έρθετε αντιμέτωποι και με τεράστια bosses.

Code Vein

Όπως έχουμε πει, το Code Vein ακολουθεί μια σκοτεινή θεματολογία με πηγή έμπνευσης είναι τα amine. Αυτό είναι ένα θέμα για τους Dark Souls fans και πώς αυτή η στροφή από το μεσαιωνικό περιβάλλον θα τους επηρεάσει. Στο trailer δεν λείπει και η παρουσίαση των όπλων που θα έχετε στην διάθεση σας. Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι δεν θα είστε μόνοι. Μαζί σας θα έχετε και ένα βοηθό, που με την σωστή στρατηγική θα είναι χρήσιμος κατά την διάρκεια της μάχης.

Code Vein

Πηγή


Code Vein, το νέο project της Bandai Namco αποκαλύπτεται και επίσημα

21 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Το Code Vein θα γίνει διαθέσιμο το 2018 στις κονσόλες. Οι Revenant όπως θα είναι η ονομασία τους, σκοπό έχουν να ανακαλύψουν τα μυστικά του κόσμου. Στην αναζήτηση αυτή δεν θα είστε μόνοι σας, καθώς στο πλευρό σας θα έχετε τους συντρόφους σας που θα ελέγχονται από την A.I. Θα γνωρίσετε άσπονδους εχθρούς και τερατώδης αφεντικά. Θα μπορείτε να απορροφάτε τις δυνάμεις των αντιπάλων και να τις χρησιμοποιείτε για αυξήσετε τη δική σας, προσθέτοντας νέες ικανότητες.

Code Vein

Code Vein

Η αλήθεια είναι ότι η Bandai Namco έπλεξε να παίξει έξυπνα με το trailer που έδωσε στην δημοσιότητα πριν λίγες μέρες. Άφησε τούς οπαδούς της σειράς Dark Souls να περιμένουν την αποκάλυψη ενός νέου τίτλου. Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από την ιστορία του Code Vein που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρία.

Code Vein

Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, μια καταστροφή έφερε το τέλος και την κατάρρευση του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Επιβλητικά κτίρια να καταστρέφονται και να θυμίζουν άλλες εποχές. Μέσα σε όλη αυτή τη καταστροφή, οι Revenants είναι η τελευταία ελπίδα, αλλά το τίμημα είναι μεγάλο. Παρά την εξουσία που έχουν, η δίψα για αίμα είναι μεγάλη σαν βαμπίρ που είναι. Και ο κίνδυνος αν δεν τραφούν με αίμα να μεταμορφωθούν σε διαβολικά πλάσματα είναι μεγάλος.

Code Vein

Η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται από την ομάδα που βρισκόταν πίσω από το God Eater. Η Bandai Namco έκανε γνωστό ότι στο μέλλον θα υπάρξει ένα νέο trailer. Για την ώρα μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις εικόνες του παιχνιδιού.

Code Vein

Code Vein

Πηγή